Femeie bătută, înjunghiată și rasă în cap de iubitul său. De ce a recurs la acest gest

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Gelozia unui gălățean era să ducă la un final tragic! Supărat pe iubita sa, bărbatul i-a aplicat o corecție de neimaginat pentru zilele noastre. A bătut-o, a înjunghiat-o și a ras-o în cap!

Femeia de 31 de ani a fost ”pedepsită” de partenerul de viață, alături de care trăia de 12 ani, pentru că acestuia i s-a părut că un alt bărbat i-ar fi făcut cu ochiul. Și nu oriunde, ci la un priveghi din localitatea Toflea, unde locuiesc și cei doi. Ambii au mers să aducă un omagiu persoanei decedate, iar de acolo a pornit scandalul.

Ajunși acasă, între cei doi a izbucnit cearta! Bărbatul nu a stat prea mult la ”discuții” și s-a hotîrât să-I dea o lecție pe care să o țină minte toată viața. „Victima a fost lovită cu pumnii, înjunghiată cu cosorul, obiect pe care agresorul l-a folosit și pentru a o rade pe cap. De asemenea, victima suferit o fractură deschisă, după ce a fost lovită cu o bâtă. Medicii legiști au apreciat că are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale, gravitatea leziunilor impunând totodată încadrarea juridică a faptei ca tentativă de omor asupra unui membru al familiei”, a explicat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, pentru viata-libera.ro

Victima nu a depus plângere penală    

Femeia a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, medicii luptând pentru viața ei. Cu toate acestea, nu ar vrea să își vadă iubitul în pușcărie, astfel că nu a depus plângere împotriva lui. Însă, pentru că procurorii au apreciat că viața femeii a fost pusă în pericol, bărbatul agresor a fost reținut și apoi arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, va sta după gratii cel puțin cinci ani. 

Citește și: 

Femeie bătută cu brutalitate de soţ, pe stradă. „Nu a lăsat-o să urce în taxi, ci a tras-o afară şi a lovit-o“

Femeie bătută de un șofer în plină stradă. Reacția operatoarei 112: «Vorbești ca ciorile. Du-te dracu!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net