Femeie ucisă de propriul câine, în București. Cum s-a întâmplat totul

Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 53 de ani și-a găsit sfârșitul în această dimineață, ucisă de câinele pe care-l luase în grijă în urmă cu numai 4 luni, scrie Observatornews.ro.

Femeia a fost atacată și mușcată în curtea unui imobil din sectorul 3 al Capitalei, în momentul în care a mers pentru a-i da de mâncare animalului. Alarma a fost dată de vecini, în jurul orei 11.30.


O femeie a fost ucisă de propriul câine Foto: Pixabay.com - poză ilustrativă
O femeie a fost ucisă de propriul câine Foto: Pixabay.com - poză ilustrativă

Câinele a fost adoptat de 4 luni 

"La data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine. 

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini. 

De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni de zile. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale", au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Din primele informații, se pare că tatăl victimei adoptase câinele în urmă cu 4 luni, iar astăzi, fiica lui a mers să îi dea de mâncare.

Copil în comă, după ce a fost mușcat de câini

În ultima perioadă, sunt tot mai multe cazuri de persoane mușcate de câini. Săptămâna trecută, un copil în vârstă de zece ani a ajuns la spital, duminică, 19 februarie, după ce a fost atacat de mai mulţi câini pe o stradă din municipiul Botoşani.

Femeie atacată de câini

Ne amintim că recent, doi câini de luptă au atacat o persoană care se plimba cu câinele ei pe digul de la Lacul Morii. Deși unul dintre animale nu era microcipat, oamenii legii nu au dat nicio amendă.

Câinii din rasa Cane Corso, femelă și mascul, scăpaseră din curtea stăpânului și hoinăreau liberi pe câmpul de la Lacul Morii. Persoana atacată a povestit celor de la ASPA că, atunci când câinii au văzut-o pe dig, au început să alerge spre ea și i-au atacat cățelușa.

Ucisă de câini în zona Lacului Morii

Ne amintim că Ana Oras Daraban a murit luna trecută, după ce a fost ucisă de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Bucureşti. Tânăra era angajată ca expert în cadrul Direcţiei de Mediu a Primăriei Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net