Florin Salam, audiat într-un dosar de proxenetism și cămătărie. Cine ar mai fi implicat

Cântărețul de manele Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți în domeniu a fost audiat ieri la Secția 24 ca martor într-un dosar de proxenetism și cămătărie. În această speță, o femeie şi şase bărbaţi au fost reţinuţi deja de procurorii DIICOT după ce ar fi obligat 10 tinere să se prostitueze, în ţară şi în străinătate.  

Florin Salam
Florin Salam a fost audiat la Secția 24 ca martor într-un dosar de proxenetism

Potrivit procurorilor, faptele s-ar fi petrecut în perioada 2020-februarie 2023, membrii a două clanuri din Capitală care activează în sectorul 5 al Capitalei ar fi reușit prin activitatea infracțională să strângă 250.000 de euro. Victimele proxeneților ar fi fost exploatate pe teritoriul României, mai ales în Centrul Istoric al Capitalei dar şi în Belgia, Suedia, Cipru şi Austria, Olanda. 

Florin Salam, martor într-un dosar DIICOT 

Poliția Capitalei a făcut în această dimineață 11 percheziții şi a pus în aplicare 39 de mandate de aducere în cadrul acestui dosar de proxenetism şi cămătărie. Printre persoanele care au fost aduse la audieri la Secția 24 se numără şi cântăreţul de manele Florin Salam care însă potrivit martorilor oculari nu a zăbovit prea mult în sediu.  

Cântărețul a fost convocat pentru a spune ce știe pe speța de proxenetism dar a spus că nu știe nimic, nu a văzut nimic. Potrivit unor surse din anchetă, în București ar fi vorba de mai multe femei care ar fi fost traficate în zona Centrul Vechi al Capitalei și erau mutate din loc în loc 

Potrivit ziare.com, la audieri au fost aduse și două recepționere de la un hotel din centrul Bucureștiului dar și mai mulți membrii ai clanurilor Ștoacă și Macula. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net