Fost fotbalist și boxer, împușcat într-un restaurant din București. Care este reacția poliției

Scene ca în filmele de acțiune s-au petrecut într-un restaurant din București. Rolul principal l-a jucat Nuredin Beinur, fost fotbalist și boxer ce a fost împușcat în timp ce stătea la masă.

image

Clipele tensionate s-au petrecut în București, când, aflat într-un restaurant, Nuredin Beinur, a fost ținta unui atac armat. Cel care a tras, a fugit imediat.

Recent, fostul lider al grupărilor interlope din sudul litoralului a fost implicat într-un incident periculos. Fostul boxer a fost dus la spital.

În restaurant se aflau mai multe persoane, iar de partea artistică se ocupau George Talent și Elis Armeanca.  Nu se știe până în prezent cine a tras și care a fost motivul, deoarece cel care a apăsat pe trăgaci a fugit imediat. conform spynews.ro.

Citește și Liderul interlop Lucian Boncu, prins în Italia! Bărbatul ar fi comandat asasinarea unui jurnalist din Timișoara 

Comunicatul Poliției ROMÂNE

Reacția poliției nu a întârziat să apară, astfel că în comunicatul oferit se prezintă câteva detalii ale incidentului.

”În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1.S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările”, se arată în comunicatul Poliției.

Citește și Alex Bodi, trimis în judecată pentru proxenetism 

Nuredin Beinur a fost împușcat cu gloanțe de cauciuc, iar alături de el la spital a ajuns încă o persoană, anume cel care a apăsat pe trăgaci și l-a lovit cu gloanțele de cauciuc producându-i mai multe leziuni. Bărbatul a fost prins și lovit de către amicii cu Nuredin Beinur.

Nuredin Beinur liderul grupărilor interlope

Fostul forbalist și boxer este considerat lider al grupărilor interlope. De asemenea, acesta este fost proprietar al unei firme de pază care a fost desfințată la cererea poliției pentru implicarea în activități interlope.

Acesta a apărut în mai multe scandaluri în perioada 1990-2000, atunci când s-ar fi certat cu o grupare condusă de Săceanu pentru supremația de la malul mării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net