Fostul Principe Nicolae, cadou impresionat pentru soţia sa, Alina: buchetul de mireasă la dimensiunea XXL

image
Principele Nicolae ┼či Alina Maria de Roumanie, la nunta lor

Fostul Principe Nicolae ┼či so┼úia, Alina Maria, au aniversat deja primul an de c─âs─âtorie. Iar nepotul Regelui Mihai ┼či-a impresionat so┼úia cu un buchet imens de flori. ├Äns─â nu este vorba despre orice buchet ┼či o reinterpretare a celui de la nunta.

Nicolae al Rom├óniei┬ás-a c─âs─âtorit cu Alina Binder, ├«n ultima zi a lunii septembrie a anului trecut, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia. Mireasa a avut o apari┼úie foarte apreciat─â gra┼úie rochiei care a ie┼čit ├«n eviden┼ú─â prin simplitate ┼či bun gust. A fost creat─â de un designer rom├ón care, la cerin┼ča miresei, a inserat elemente din portul tradi┼úional al bunicii Alinei Binder. Buchetul pe care Alina Binder l-a ┼úinut ├«n m├ón─â la nunt─â a fost creat din trandafiri albi, l─âcr─âmioare, delphinium ┼či hortensii.

image
Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Acum, la un an de la nunt─â, fostul principe Nicolae a ┼úinut s─â-┼či impresioneze so┼úia. I-a comandat un buchet imens de flori. Este vorba despre buchetul de mireas─â la dimensiunea XXL.

Alina-Maria de Roumanie a postat pe contul s─âu de Facebook o fotografie cu darul primit de la Nicolae.

ÔÇťDoar o fat─â norocoas─â ╚Öi fericit─â. Buchetul meu de la nunt─â XXL primit ├«n dar de la so╚Ťul meu.ÔÇŁ, a fost descrierea din dreptul fotografiei.

image
Principele Nicolae ┼či Alina Binder s-au c─âs─âtorit la 30 septembrie 2019

┼×i fostul Principe a postat un mesaj cu ocazia anivers─ârii c─âs─âtoriei. Nicolae Medforth-Mills a ales s─â publice o fotografie alb-negru de la nunt─â, ├«nso╚Ťit─â de mesajul: ÔÇťAst─âzi s─ârb─âtorim un an de c─âs─âtorie! La mul╚Ťi ani, Alina-Maria de Roumanie!ÔÇŁ.

image
Principele Nicolae ┼či Alina Binder s-au c─âs─âtorit la 30 septembrie 2019foto: captura Facebook

Fostul Principe Nicolae ╚Öi so╚Ťia acestuia, Alina, s-au c─âs─âtorit ├«n ultima zi de septembrie a anului 2018, mai exact pe 30 septembrie. A trecut un an de la ceremonia care a avut loc la Sinaia, ├«ntr-un loc de basm, cu o ├«nsemn─âtate aparte pentru familia regal─â a Rom├óniei.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg