Fostul soț al Iuliei, mama sinucigașă din Timișoara, în depresie!

Soțul Iuliei, femeia din Timișoara care s-a sinucis marți, împreună cu cei doi copii de 3 și 6 ani, a venit din Austria, dar este în stare de șoc şi nu a scos încă nici un cuvânt. Mai puternică s-a dovedit mama sa, venită odată cu el din Austria, care a fost să recunoască corpurile neînsuflețite.  

sinucigasa 3 768x768 jpg
Iulia s-a sinucis marţi luând cu ea la ceruri și cei doi copii. Foto: opiniatimisoarei.ro

Iulia a plecat de acasă marți dimineață (3 mai), pentru a-și duce cei doi copii, un băiat de 3 ani și o fetiță de 6 ani, la grădiniță cu mașina surorii sale. A parcat însă în fața unui bloc de 10 etaje, s-a urcat la ultimul etaj și s-a aruncat în gol ținându-și în brațe copiii. Femeia de 33 de ani și băiețelul de 3 ani au murit pe loc, fetița de 6 ani a decedat în ambulanță.

smurd sinucidere 1 jpg
Blocul de pe care s-a aruncat Iulia împreună cu cei doi copii. Foto: opiniatimisoarei.ro

Cele trei victime sunt la morgă și miercuri va fi anunțat rezultatul necropsiei. Tatăl copiilor a aflat de tragedie de la polițiști, în timp ce se afla în Austria, la muncă, a ajuns în țară dar potrivit antena3.ro este în stare de șoc.

El s-a întors împreună cu bunica paternă a copiilor, plecată și ea în Austria. Ea s-a dovedit a fi mult mai puternică decât tatăl copiilor şi a fost deja la morga spitalului județean pentru a recunoaște cadavrul fetiței.

Ce se știe despre sinucigașă 

Iulia, femeia de 33 de ani care a murit împreună cu cei doi copii ai săi după ce a sărit de pe un bloc din Timișoara, marți, 3 mai, divorțase de tatăl micuților. Sinucigașa se implicase în altă relație care eșuase și acum se pregătea să se recăsătorească cu fostul șoț. 

Femeia a venit în parcarea de lângă bloc cu băiețelul de 3 ani și fetița de 6 ani, după ce a luat mașina surorii sale și a anunțat că pleacă să-i ducă pe cei mici la grădiniță. În loc să ajungă cu ei unde a spus, i-a dus în ghearele morții. Polițiștii spun că femeia nu stătea în blocul de pe care a sărit. 

Ce spun apropiații sinucigașei 

Iulia era casnică, terminase psihologia, dar nu a profesat niciodată scrie antena3.ro.  Fata stătea de o lună cu mama ei, singurul părinte pe care îl mai avea, după ce tatăl murise în urmă cu mai mulți ani. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor peste doar câteva săptămâni. Bărbatul de 36 de ani ar fi trebuit să se întoarcă în țară pentru eveniment. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020.

Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după o relație de un an, a revenit la fostul soț. Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile. 

Vecinii au declarat pentru știrileprotv.ro că au văzut-o pe Iulia chiar în ziua fatidică și arăta foarte slăbită, se vedea că are ceva pe suflet. ”Era slăbită, se vedea că este necăjită. Mie mi s-a părut foarte închisă, foarte tristă când am văzut-o ultima oară”, a spus un vecin pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
penitenciarbacau jpeg
Taremi2 jpg
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock