Miracol! A supraviețuit după ce s-a aruncat de pe un pod din Prahova, peste linia de cale ferată

Ultima actualizare:

Un tânăr s-a aruncat de pe un pod peste liniile de tren dintre stațiile CFR Ploiești Est și Valea Călugărească, județul Prahova. Din fericire, saltul de la 15 metri nu i-a fost fatal. 

Tânărul a supraviețuit și a fost dus la spital   FOTO: Arhivă
Tânărul a supraviețuit și a fost dus la spital FOTO: Arhivă

Nici polițiștii negociatori nu au reușit să-l convingă să renunțe la gestul necugetat. Mai bine de o oră au încercat oamenii legii să-l facă să se răzgândească, însă în zadar. Tânărul s-a aruncat de la o înălțime de 15 metri.

Traficul feroviar a fost întrerupt aproape două ore, cât timp au durat negocierile eșuate ale polițiștilor și operațiunea de salvare a victimei. 

Totul s-a petrecut duminică seară, în jurul orei 20.50. Mai întâi, un apel la 112 a anunțat că un tânăr amenință că se va sinucide. Acesta se urcase pe un pod metalic, între stațiile CFR Ploiești Est și Valea Călugărească și a început să țipe că se va arunca peste liniile de tren. 

Negociatorii nu au reușit să-l convingă să coboare depe pod 

Imediat, o echipă operativă s-a deplasat la locul indicat, unde au ajuns și pompierii din cadrul Inspectoratului de Situații de Urgență Prahova, dar și un echipaj medical.

Timp de aproximativ o oră, oamenii legii au încercat să-l convingă pe tânărul de 21 de anis ă renunțe la gândul sinucigaș, însă nu au reușit. Acesta s-a aruncat în gol, de la aproximativ 15 metri distanță.

În urma impactului cu liniile de tren, victima a suferit mai multe traumatisme, însă a scăpat cu viață. Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova l-a transportat pe tânăr la spital, fiind internat la secția de psihiatrie.

Se pare că tânărul a recurs la acest gest din cauza unor probleme de familie. Se despărțise de iubită, însă avea probleme și cu mama sa, din cauza alcoolului consumat frecvent de aceasta.

Politiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net