Frații Tate rămân în închisoare încă 30 de zile. Complicele lor, eliberate

Ultima actualizare:

Frații Andrew (36 de ani) și Tristan (34 de ani) Tate au primit marți o nouă lovitură de la magistrații de la Tribunalul București. Aceștia vor rămâne în arest încă 30 de zile. Cei doi sunt anchetați de procurori pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Instanța a mai dispus măsura arestului la domiciliu pentru complicele lor, Naghel Georgiana-Manuela și Radu Alexandra-Luana. 

Frații Andrew și Tristan Tate au fost arestați pe 29 decembrie 2022
Frații Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că au violat două tinere. Foto: adevarul.ro

Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de DIICOT în 29 decembrie 2022 și ulterior instanța a admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile scrie g4media.ro. Decizia de marți a magistraților indică a treia prelungire a mandatului de arestare pentru cei doi 

Procurorii DIICOT au confiscat averea fraților Tate 

Polițiștii care I-au reținut pe cei doi într-o vilă luxoasă închiriată în Voluntari-Pipera, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol, conform surselor G4Media. Totul a fost confiscat în cadrul anchetei la cererea procurorilor DIICOT.

Frații Tate aveau și un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puțin16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar și în împrejurimile acesteia. Procurorii au ridicat de acasă de la cei doi frați 11 mașini de lux.  

Ce îi acuză procurorii DIICOT pe frații Tate 

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. 

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net