Frații Tate, duși din arest la DIICOT! Tristan Tate: „Încearcă să-mi fure mașinile, banii, de aceea sunt la închisoare!”

Ultima actualizare:

Andrew și Tristan Tate au fost aduși, miercuri dimineață, la sediul DIICO, din arestul Poliției Capitalei. Cei doi bărbați acuzați de trafic de droguri și proxenetism au făcut declarații imediat după ce au fost coborâți din duba poliției. Luana Alexandra Radu, una dintre femeile complice în lanțul de infracționalități de care sunt acuzați, a fost adusă și ea la sediul DIICOT.

Frații Andrew și Tristan Tate, declarații uimitoare la sediul DIICOT!

Tristan Tate a făcut acuzații chiar la intrarea în sediul DIICOT, imediat după ce a fost coborât din duba poliției. „Nu au nicio dovadă, încearcă să-mi fure mașinile, banii și de aceea sunt în închisoare!”

Citește și: Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare despre cum era să fie asasinat. Cine a vrut să-l omoare

De altfel, Andrew Tate își susține nevinovăția și consideră că este închis pe nedrept. „Nu există nicio dovadă. Nu am făcut nimic greșit”

Fosta polițistă Luana Alexandra Radu, mâna dreaptă a fraților Tate, a fost și ea adusă la DIICOT pentru perchezițiile informatice.

„Sunt aruncat într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte. (..) Când gardienii mă aduc în și dinspre sala de judecată, eu rămân absolut respectuos. (..) Ei încearcă să sădească ură în inima mea”, susține acesta, potrivit The Independent.

Vezi și: Otilia Bilionera, adevărul despre legătura cu Tristan Tate! „L-am cunoscut la o petrecere”

Avocatul fraților Tate, Eugen Vidineac, a făcut, de asemenea, declarații la sosirea la sediul DIICOT:

„Urmează să vedem relevanța acestor probe. Probabil convorbiri între băieți sau știu eu. Dacă ei își susțin nevinovăția, nu știu dacă trebuiau să aibă grijă când vorbeau să nu se compromită. Nu știu absolut nimic (n.r., despre mesajele din presă).

Ei spun că au de spus lucruri importante, chiar vor să dea declarații. Să vorbească despre acuzațiile care li se aduc.”, a spus avocatul Eugen Vidineac.

Mai urmărește și: Ireal! Andrew Tate, mesaje umilitoare către una dintre victimele sale: „Câteodată uiți cât de norocoasă ai fost să fii violată de mine”

Frații Tate și cele două complice ale lor, în arest de pe 29 decembrie 2022

Andrew și Tristan Tate, alături de Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Alexandra Radu, se află în arest din 29 decembrie 2022. Pe 27 februarie ar fi trebuit să iasă, însă Tribunalul București le-a prelungit măsura arestării preventive cu încă 30 de zile. Curtea de Apel București urmează să decidă dacă aceștia rămân în arest sau vor fi eliberați.

De interes: Incredibil cum arată mama și sora fraților Tate. Eileen este revoltată de acțiunile fiilor ei: "Nu i-am crescut așa"

Fosta polițistă Luana Alexandra Radu a fost scoasă din arest pentru a fi de față la percheziția informatică a telefonului său mobil. Miercuri, 25 ianuarie, femeia, care este acuzată că i-ar fi ajutat pe frații Tate să exploateze sexual cel puțin șase tinere, împreună cu frații Tate au fost aduși la DIICOT tot pentru percheziții informatice. Procurorii încearcă să extragă informații importante pentru anchetă din conversațiile acestora de pe WhatsApp, Messenger sau Telegram.

Iată și: Divele din România care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Cu cine s-a iubit proxenetul

Anchetatorii au ridicat și telefonul mobil al Anei B., femeia din Popești-Leordeni considerată martorul „cheie” din dosarul fraților Tate, cea care gestiona conturile de milioane ale fraților Tate. Ea făcea plățile pentru salariile fetelor care făceau videochat, plus pentru restul angajaților. La DIICOT a ajuns și Vlad Orbu, care a fost audiat ca martor în dosarul fraților Andrew și Tristan Tate.

Nu rata: Cine este și cum arată femeia care i-a dăruit lui Tristan Tate un copil. Câștigă o avere din industria pornografică

Vlad Orbu se promovează pe TikTok, unde este urmărit de peste 50 de mii de oameni și are peste milion de vizualizări la clipurile pe care le postează. 

Bărbatul îi venera pe cei doi frați Tate și încerca să-i copieze. Anchetatorii încearcă să găsească probe care să ateste că Andrew și Tristan Tate obligau fetele să facă videochat, dar și alte servicii sexuale.

Unul dintre susținătorii fraților Tate
Unul dintre susținătorii fraților Tate

Știre în curs de actualizare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net