Ireal! Andrew Tate, mesaje umilitoare către una dintre victimele sale: „Câteodată uiți cât de norocoasă ai fost să fii violată de mine”

Potrivit informațiilor oferite de Vice World News, Andrew Tate aplica o tehnică de-a dreptul ireală de umilințe asupra victimelor sale. O femeie pe care a violat-o a scos la lumină cele mai halucinante conversații purtate între ea și proxenetul britanic. 

În anul 2013, se pare că Andrew Cobra Tate a violat o femeie și tot atunci femeia a cerut ajutorul Poliției. Doi ani mai târziu, după cum relatează presa internațională, au apărut alte două femei care l-au acuzat de același lucru: viol. 

Evenimentele nu s-au oprit aici, căci și în 2014, Andrew Tate a agresat sexual o femeie care a avut curajul să discute cu jurnaliștii și să povestească totul despre lucrurile întâmplate între ea și proxenetul britanic. 

Femeia violată, umilită prin intermediul mesajelor

Chiar dacă era pus sub acuzații grave de viol, Andrew Tate nu a fost pus sub acuzare, iar procurorii britanici au spus, la momentul respectiv, că nu vor putea obține o condamnare pentru faptele lui. Se pare că agresiunea sexuală din anul 2014 a avut loc la numai 6 luni distanță de incidentul din 2013, 

Mesajele pe care a început aceasta să le primească, mai apoi, sunt de-a dreptul halucinante. În cadrul lor, Andrew Tate aprobă agresiunile sexuale și violul și chiar îi spune acesteia că ar trebui să se considere norocoasă că a fost violată de el.

Îmi place să te violez. Monștrii sunt monștri. Când sunt sub controlul meu, fac tot ce-mi place”, îi spunea Tate, în mesaje.

Aceasta a mărturisit pentru Vice faptul că ea și Andrew Tate s-au cunoscut în anul 2009 și au început să iasă împreună în 2013. Într-o seară, cei doi au mers la apartamentul bărbatului și acolo a pornit un schimb de replici deplasate, după ce Andrew Tate i-a spus femeii că nu știe dacă să o violeze sau nu.

Citește și - Victima lui Andrew Tate, detalii tulburătoare și acuzații de viol: „Ni se spărgeau vasele de sânge”

„M-am ridicat, m-am uitat la el și am zis: „Ce s-a întâmplat?”, a povestit femeia pentru sursa citată. „Mă gândesc dacă ar trebui să te violez sau nu", a replicat, imediat, Tate. Imediat după schimbul de replici, femeia a fost strangulată și violată, după care Andrew Tate a întrebat-o: „Cui îi aparții?”

„Am vrut să te pun la podea”

„Sunt o persoană rea fiindcă mi-a plăcut tot mai mult când ție îți plăcea tot mai puțin? M-a excitat. De ce sunt așa? Am vrut să te pun la podea și să te oblig să faci lucruri care nu îți plac”, i-a transmis, ulterior, Andrew Tate, în cadrul unui mesaj. Astfel de mesaje nu s-au oprit aici, căci proxenetul britanic a mers tot mai departe cu umilințele în ceea ce o privește pe victima lui. 

„Nu ți-a plăcut că mă gândeam că pot să îți fac ce vreau. E ce e. Sunt cea mai deșteaptă persoană de pe planeta asta nenorocită. Sunt unul dintre cei mai periculoși bărbați de pe planeta asta. Câteodată uiți cât de norocoasă ai fost să fii violată de mine”, i-a mai transmis acesta. 

Vorbele lui Tate nu sunt străine. De foarte multe ori, proxenetul a declarat, atât în spațiul public, dar și în social media, că militează pentru agresiunile asupra femeilor, mai ales atunci când vine vorba de cele infidele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net