Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte să întoarcă banii cu lopata. Toată lumea râdea de el!

Ultima actualizare:

A fost putred de bogat, s-a plimbat în cele mai exclusiviste locații, a mers în cele mai scumpe cluburi, a cheltuit adevărate averi pe băutură și femei, dar cu siguranță nu mulți sunt cei care știu ce meserie a avut Tristan Tate, înainte să devină milionar. 

Citește și: Cum își cucerea Andrew Tate victimele. „Ce ne facem dacă ne îndrăgostim”

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că a avut o meserie nu prea bine plătită și că s-a străduit să ajungă un bărbat cu bani și putere, din toate punctele de vedere.

Mai exact, Tristan Tate a lucrat ca bodyguard, în tinerețea lui. Din acest motiv, spunea el, îi tratează cu deosebit respect pe oamenii care practică această meserie. 

„Am lucrat ca și bodyguard timp de șase ani în Londra, când eram tânăr. Tot timpul îi tratez cu respect pe cei de la pază”, a spus Tristan Tate, acum ceva timp, pe Instagramul său. 

De ce a ajuns să fie arestat Tristan Tate

Problemele din prezent cu legea nu sunt, însă, singurele cu care s-a confruntat milionarul. Acum ceva timp, Tristan Tate a petrecut o noapte în arest, după ce, spune el, a opus rezistență. Obligat să poarte mască, nu s-a supus regulilor, așa că a trebuit să dea piept cu legea. 

Citește și - Viața fraților Tate, în imagini: lux, opulență, colecție de mașini și de femei. Cum i-am surprins prin București

„Am fost arestat pentru că am opus rezistență, dar asta pentru că primii polițiști erau prea slabi. Refuz să trăiesc așa. Am fost șocat că într-un hotel de 5 stele au încercat să mă facă să port mască. Mă bucur că am fost arestat pentru asta, am stat în arest o noapte și nu m-au lăsat să ies din celulă pentru că nu am vrut să îmi pun mască pe față. Am stat acolo până când au renunțat și m-au lăsat să plec. În cele din urmă mi-au dat drumul. M-au sunat și mi-au zis că nu mai există capete de acuzare”, a spus Tristan Tate, în spațiul public, acum ceva timp. 

Tristan Tate a fost părăsit de tatăl său

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Tristan și Andrew „Cobra” Tate au fost nevoiți să locuiască doar alături de mama și sora lor, într-un loc complet străin, totul pentru a putea supraviețui. 

„Și mama și tata aveau serviciu, așa că puteam supraviețui. Totuși, situația noastră a devenit atât de grea încât am decis să plecăm în Anglia, fără tata, pentru o nouă viață. Așa că, la 11 ani, eram capul familiei, având grijă de fratele mai mic, de sora și de mama. Am copilărit în Luton, crescuți de o mamă singură, fiind ironizați pentru accentul nostru american”, a povestit Tristan Tate, acum ceva timp. 

Tristan Tate a avut o relație extrem de mediatizată cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au afișat împreună peste tot, la evenimente mondene, dar și în social media, însă dragostea dintre ei s-a stins la fel de repede precum a apărut. După ce Bianca Drăgușanu a declarat că regretă relația avută cu milionarul, acesta i-a oferit, la rândul său, o replică dură. 

 „Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta”, a spus Tristan Tate, acum ceva timp. Mai apoi, Bianca avea să se cupleze cu Alex Bodi, iar ulterior să se căsătorească cu afaceristul din Mediaș. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net