Funeraliile fostului primar al Ia╚Öiului au fost am├ónate, la cererea so╚Ťiei. C├ónd va fi ├«nmorm├óntat Constantin Simirad

image
Constantin Simirad a murit la 79 de ani din cauza noului coronavirus Surs─â foto: Arhiv─â personal─â

Familia fostului edil al Ia╚Öiului, Constantin Simirad, trece prin moment extrem de dificile, dup─â ce primarul a ├«ncetat din via╚Ť─â, ├«n urma infect─ârii cu COVID-19. So╚Ťia acestuia a cerut am├ónarea ├«nmorm├ónt─ârii pentru a putea participa ╚Öi ea la funeralii.

Trecut la cele ve╚Önice pe 29 martie 2021, fostul primar ar fi trebuit ├«nmorm├óntat ast─âzi, 31 martie. ├Äns─â, funeraliile au fost am├ónate pentru data de 3 aprilie, la ora 12.30. Conform surselor bzi.ro, Stela, so╚Ťia lui Constantin Simirad, a fost testat─â pozitiv cu noul coronavirus. V─âduva se confrunt─â cu o form─â u╚Öoar─â a bolii, starea sa permi╚Ť├óndu-i s─â participe la ├«nmorm├óntare. Aceasta a solicitat o derogare din partea autorit─â╚Ťilor pentru a putea participa la funeraliile so╚Ťului. 

Mormânt impunător în Cimitirul Eroilor    

Constantin Simirad se va odihni ├«n Cimitirul Eternitatea din Ia╚Öi, l├óng─â alte nume importante locale. Fostul edil ╚Öi-a preg─âtit locul de veci din timpul vie╚Ťii. Acesta este pavat cu marmur─â alb─â ╚Öi este dotat cu o b─âncu╚Ť─â cu trei locuri ╚Öi o mas─â din acela╚Öi material, dar culoare ceva mai ├«nchis─â. 

image
Mormântul fostului primar de Iași este din marmură albă FOTO: bzi.ro

Primar al municipiului Ia╚Öi din perioada 1992-2003, Constantin Simirad a ├«ncetat din via╚Ť─â ├«n noaptea de duminic─â spre luni (28/29 martie 2021). Acesta a fost infectat cu virusul COVID-19, fiind internat ini╚Ťial la Spitalul ÔÇ×Prof. Dr. Nicolae ObluÔÇŁ din Ia╚Öi. Fostul primar a fost transferat apoi la Spitalul ÔÇ×Dr. C.I. ParhonÔÇŁ, pentru a fi tratat de o alt─â afec╚Ťiune. Din nefericire, Simirad suferea ╚Öi de alte comorbidi╚Ť─â╚Ťi, ceea ce a f─âcut ca situa╚Ťia lui s─â se agraveze ╚Öi s─â nu mai poat─â fi salvat. Tragedia ├«n familia fostului primar este cu at├ót mai mare cu c├ót, ├«n urm─â cu doar c├óteva s─âpt─âm├óni, una din nurorile edilului a decedat dup─â ce ani la r├ónd s-a luptat cu o boal─â grea.  

Cite╚Öte ╚Öi: 

Constantin Simirad și-a pregătit din timp locul de veci. Cum arată mormântul fostului primar

Constantin Simirad, fostul primar al Iașului, a murit la 79 de ani din cauza COVID-19

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg