Gabriela Firea va candida din nou la Primăria Capitalei!

Gabriela Firea a făcut la început de an un anunț cu privire la viitorul său în politică. Fostul edil al Capitalei are gânduri mărețe și ambiții mari. Ea a declarat, încă o dată, ca să fie clar pentru toată lumea, că va candida din nou la Primăria Capitalei. Afirmația a fost făcută în prima zi a anului, în studioul România TV, unde a fost  invitata lui Ioan Korpos.

image

Ministrul PSD al Familiei, Gabriela Firea, a declarat în prima zi a anului, la România TV, că în 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului. Ea își dorește să  finalizeze „proiectele începute și abandonate de domnul Nicuşor Dan”.

Nu este pentru prima oară când Gabriela Firea face o astfel de afirmație și îl atacă în mod direct pe actualul primar al Bucureștiului. Ea a spus de mult eori, în trecut, că nu va lăsa lucrurile așa. Dimpotrivă. În 2024 bucureștenii vor avea din nou ocazia să pună ștampila de vot pe numele ei. 

Gabriela Firea: „Lui Nicușor Dan nu-i pasă de oameni”

 „Vreau să fiu sănătoasă, și eu, și colegii, și familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute și abandonate de domnul Nicuşor Dan”, a ținut să ne reamintească Gabriela Firea, sâmbătă seară, într-o intervenție televizată. 

Fostul edil al Capitalei, actual ministru PSD, a spus că lui Nicușor Dan nu-i pasă de oameni, pe lângă faptul că nu se pricepe să conducă Primăria.  „Vreau să recuperez întârzierile lui, pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur și am senzația că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua niște măsuri bune”. 

Gabriela Firea nu intră în cursa pentru președinție

Ministrul familiei a mai spus în cadrul interviului acordat la România Tv că nu va intra în cursa prezidențială și nu va candida la alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat. ea se mulțumește, deocamdată, să recâștige Bucureștiul. „Este decizia mea, îi prețuiesc pe români și am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, și mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste niște ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd și aici am abilități”, a mai spus Gabriela Firea.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net