Gașca Zurli prezintă în premieră un nou personaj spectaculos

Ultima actualizare:

Gașca Zurli, celebrul proiect fenomen din România, îl prezintă, în premieră, pe Iuti, cel mai nou personaj din lumea Zurli, într-un spectacol unic, exact în ziua de Florii.

Pe 25 aprilie, Iuti și Gașca Zurli îi învață pe copii și părinți lecția iertării și a prieteniei, într-o perioadă în care întreaga lume are nevoie de căldură și bunătate.

Emoția și veselia Zurli vor face echipă și vor pleca din mijlocul Bucureștiului și vor ajunge în casele românilor din toată lumea. Iepurașul Iuti, cel mai nou personaj din Gașca Zurli, este campionul tuturor lucrurilor făcute repede și bine. Chiar în timp ce pregătea cadourile și surprizele de Paște, Iuti a fost răpit de vrăjitoarea Tura Vura. Ce vor face prietenii lui din Gașcă și cum vor reuși să-l salveze, descoperim cu toții într-un spectacol interactiv și educativ marca Zurli.

Și pentru că spectacolele Zurli au numeroase surprize, invitatul special al acestui eveniment este nimeni altul decât Magicianul Marian Râlea, cel care va stârni bucurie în rândul copiilor și nostalgie și emoție în rândul adulților, care se vor întoarce cu gândul la cea mai frumoasă perioadă a copilăriei.

“În Duminica Floriilor vrem să facem ceva ce n-am mai făcut până acum. Să ne conectăm cu prietenii noștri din toată țara și din toată lumea. Și să creăm împreună cel mai frumos moment de recunoștință și iertare. Bunătatea se învață de acasă. Iubirea se simte, în primul rând, în familie. Iar anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie să ne amintim pentru ce suntem recunoscători și să ne bucurăm de tot ce avem.” – Mirela Retegan

Prin spectacolele Zurli primești nu numai momente artistice minunate, pentru copii și adulți, dar și idei prin care poți să creezi momente speciale la tine acasă. Cu fiecare spectacol, Gașca Zurli aduce în sufrageria spectatorilor veselia și bucuria, împreună cu o temă care ajută părinții și copiii să se exprime mai bine, să se cunoască și să se apropie mai mult.  Spectatorii își vor aminti că nimic nu e mai important decât iubirea celor care contează cu adevărat.

Pentru că energia Zurli trece dincolo de orice ecran și ajunge direct la voi, spectacolul se va transmite live, pe platforma de livestreaming www.streamerse.net, în ziua de 25 aprilie, de la ora 18.00. Până la data evenimentului, spectatorii vor primi de la Gașca Zurli toate detaliile despre cum ajunge show-ul de pe scenă direct în casă la ei.

Biletele sunt disponibile pe următorul link

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net