Gestul neașteptat făcut de angajații unei pizzerii din București, în mijlocul străzii

Ultima actualizare:

Se pare că angajații unei cunoscute pizzerii din Capitală au decis să se distreze puțin în timpul programului, însă activitatea pe care și-au ales-o a ajuns să îi coste scump, în mediul online. În urmă cu doar câteva zile o tânără a surprins un grup de bărbați care stăteau la o masă și dădeau note femeilor care trec pe stradă.

pizzerie bucuresti webp

Apoi, Oana Maria Zaharia, colaborator Vice, a povestit despre întreg evenimentul pe pagina personală de Facebook, relevă B365. Remarcăm faptul că nu toate femeile au avut ocazia să primească asemenea calificative din partea grupului de bărbați, ci doar cele singure.

Vezi și: El e românul care îi învaţă pe italieni cum se face pizza

„Zilele trecute mi-a scris o fată că a trecut pe lângă pizzeria «Buoni E Bravi», aia «șmecheră» de la Rosetti, și a văzut că membrii personalului, împreună cu niște prieteni, le acordau note fetelor care treceau pe stradă. Fata care mi-a scris a trecut pe lângă ei împreună cu iubitul ei și a fost scutită de notele băieților, dar s-a simțit scârbită și umilită că asistă la așa ceva chiar pe bulevardul Carol, în centrul orașului”, a scris Oana Maria Zaharia, cunoscută activistă și la capitolul drepturi ale femeii.

S-au ales cu reclamă negativă și o lecție despre omenie

Dacă inițial s-a crezut că grupul de bărbați era format din clienți, o tânără care trecea pe stradă a demonstrat contrariul cu ajutorul unei fotografii. Reprezentanții restaurantului nu au făcut niciun comentariu până la momentul publicării acestui articol.

Citește și:  Natalie Portman, abordată într-o pizzerie. Cum au fost descoperite vedetele de la Hollywood

 „Așa am reușit să identificăm că respectivii nu erau doar clienți, ci chiar membri ai personalului pizzeriei, după cum reiese din a doua fotografie, postată de pizzerie pe pagina de Instagram. Ce pot să spun e evident că pizzeria susține astfel de comportamente, deci nu mă aștept să facă ceva în această privință. Să nu călcați în pizzeria asta dacă sunteți persoane inteligente, progresiste, feministe și vă doriți o lume mai bună, în care femeile nu sunt notate pe stradă ca și cum ar fi niște mărfuri supuse privirii masculine”, a mai spus tânăra activistă.

Postarea sa a căpătat notorietate și putem spune că este virală. Pe pagina pizzeriei au apărut numeroase comentarii negative, semn că reclama pe care și-au făcut-o nu este deloc una benefică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net