Gheorghe Dincă s-a pocăit, în spatele gratiilor! Imagini șocante cu criminalul din Caracal: „Acum este ca un bebeluș“

Gheorghe Dincă s-a pocăit, în pușcărie! Criminalul din Caracal, acuzat că violat și ucis două fete, s-a hotărât să o ia pe calea credinței. Vestea a fost dată de membrii asociației penticostale „Misiunea Family to Family“, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

Gheorghe Dincă s-a pocăit (Foto: captură video)
Gheorghe Dincă s-a pocăit (Foto: captură video)

Bărbatul acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost lăudat de biserica sa, care a spus că acesta este acum ca un „bebeluș care trebuie ajutat și îndrumat“.

„Gheorghe Dincă este acum ca un bebeluș. Trebuie ajutat"

Se vede transformarea după botez... Gheorghe Dincă este acum un născut din nou, acum este ca un bebeluș, trebuie ajutat, avut grijă, corectat la vorbire, la comportament... Trebuie să treacă prin ciclul acesta, din punct de vedere spiritual.

El și-a mărturisit păcatele, s-a confesat la mine pentru că noi avem acum o relație de la duhovnic la om care vrea să-l cunoască pe Dumnezeu. El l-a perceput pe Dumnezeu ca pe singura persoană sinceră, corectă și cinstită care-l înțelege, care-l crede și care chiar îl poate ajuta. Și s-a agățat cu toată ființa lui de Dumnezeu...

Din ce mi-a spus el și din ce am auzit eu, foarte multe dintre acuzații nu sunt adevărate. Înaintea lui Dumnezeu, el a fost sincer la mărturisire. Dar, instanța va stabili lucrul acesta, nu este treaba noastră. Nici pe el, nici pe noi nu ne mai interesează pentru că el este un om liber acum, se poate întâlni oricând cu Dumnezeu și asta contează cel mai mult", a spus pastorul Viorel Lupu, într-un interviu acordat pentru Relație VS. Religie.

Deținuții care se pocăiesc duc o viață mai ușoară după gratii. Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. El a fost acuzat de viol, profanare de cadavre, trafic de persoane, trafic de minori și omor calificat.

Citește continuarea articolului pe adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net