Mama Luizei Melencu, chinuită și cu sufletul distrus. Ce i s-a întâmplat la finalul anului 2023

#Exclusiv Click!

Sărbătorile înseamnă emoție, dar și multe bucurii și amintiri pe care familiile, în general, le strâng la aceeași masă. Contactată de Click, mama Luizei Melencu, tânăra care ar fi fost ucisă și arsă de către Gheorghe Dincă, susține că a simțit cum i se rupe sufletul de dorul fiicei sale.

Sărbători triste pentru mama Luizei Melecu

Au trecut patru ani de la cazul - scandalos din Caracal, unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis și ars într-un butoi pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Contactată de Click!, Monica Melencu, mama Luizei, ne-a dezvăluit printre lacrimi și cu o voce tremurândă ce amintiri frumoase îi hrănesc sufletul atunci când se gândește la fiica sa dispărută. Nici acum nu crede că a fost omorâtă.

Citește și: A murit tatăl Luizei Melencu. „S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui“

„A fost al patrulea Crăciun fără Luiza. Nu am un răspuns anume să vă zic cum m-am simțit în zilele de Crăciun. Este un sentiment care nu poate fi vorbit. Îmi aminteam cum de Sărbători găteam împreună. Luiza se implica foarte mult în ceea ce privește făcutul salatei de boeuf. Aș vrea să mă fac o pasăre sau un vultur, să zbor, și să aflu realitatea.

Pentru că adevărul este cu totul altul nu ce au spus procurorii. Fetele nu sunt ucise! Aici a fost o piesă de teatru înscenată iar actorul principal a fost Gheorghe Dincă. Adevărul nu a fost acela că au fost arse în acel butoi. Luiza trăiește. Eu zic că Luiza este traficată. Luiza a fost sacrificată pentru bani.”, a declarat Monica Melencu pentru Click!.

Vezi și: Gheorghe Dincă a plâns în faţa magistraţilor. Mama Luizei Melencu l-a făcut să cedeze: "De data asta îl cred"

Gheorghe Dincă,  arestat pentru crimă

În urmă cu patru ani, Gheorghe Dincă declara în fața organelor abilitate că a ucis-o pe Luiza Melencu, o tânără de 18, și că resturile corpului le-ar fi aruncat într-o lizieră de lângă Caracal. Astfel că, în urma unei expertize ADN făcute de către specialiștii de la de Institutul Național de Medicină Legală – INML, s-a ajuns la concluzia că fragmentele oaselor găsite în cenuşa din butoiul metalic de la casa unde locuia Gheorghe Dincă aparţineau Alexandrei Măceşanu în proporție de 99,93%, nu și Luizei.

Iată și: „Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare!” Blestemul aruncat de bunica Luizei asupra monstrului din Caracal

După presiunile pe care organele de lege le-au pus asupra persoanei lui Dincă, criminalul a declarat că el le-a ucis pe cele două tinere. Așa că magistrații au decis să îl condamne pe Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare.

După ce și-a recunoscut crimele, Gheorghe Dincă și-a schimbat mărturiile și susține că nu el este cel care le-a omorât pe cele două fete, ba chiar le- trimis o scrisoare celor două familii.

„Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice, veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu.”, sunt doar câteva dintre rândurile pe care Gheorghe Dincă le-ar fi scris în scrisoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net