Gigi Becali, ├«nfr├ónt la tribunal de IPJ Arge┼č. Pentru ce s-a judecat miliardarul

25 ianuarie 2022

Pu╚Ťin─â lume se poate l─âuda c─â l-a ├«nfr├ónt ├«n justi╚Ťie pe Gigi Becali. Inspectoratul de Poli╚Ťie Arge╚Ö a reu╚Öit aceast─â performan╚Ť─â. Gigi Becali a pierdut ├«n prim─â instan╚Ť─â procesul intentat IPJ Arge╚Ö ├«n care contesta ridicarea dreptului de a conduce pentru dep─â╚Öirea vitezei legale. Omul de afaceri nu a contestat ├«nc─â decizia.

Untitled 1024x890 jpg
Gigi Becali a fost prins cu 103 kilometru la oră în localitate. Foto: ziarulargesul.ro

Necazuri pentru Gigi Becali. ├Än luna mai a anului trecut, Gigi Becali a fost prins de poli┼úi┼čtii Serviciului Rutier Arge┼č circul├ónd cu vitez─â peste limita legal─â prin localitatea arge╚Öean─â Valea Ursului. Acest lucru i-a atras re╚Ťinerea permisului ╚Öi ridicarea dreptului de a conduce.  

Omul de afaceri a contestat sanc╚Ťiunea dar a pierdut procesul ├«n prim─â instan╚Ť─â. Decizia nu este definitiv─â, dar nu fusese atacat─â cu apel p├ón─â pe 24 ianuarie, scriu jurnali╚Ötii de la curier.ro. Dac─â nu va face recurs, Gigi Becali va trebui s─â depun─â permisul fie la sediul IPJ Arge╚Ö, fie la Brigada Rutier─â din Bucure┼čti, unde are domiciliul  

Cum a r─âmas Gigi Becali f─âr─â permis de conducere 

Gigi Becali se afla la volanul unui Mercedes Maybach, pe DN 7, pe 3 mai 2021, a doua zi de Pa┼čte. El a fost ├«nregistrat de aparatul radar, ├«n localitatea Valea Ursului, rul├ónd cu 106 km/h. Oamenii legii i-au ├«ntocmit proces verbal ┼či pe l├óng─â amenda ├«n valoare de 1.305 lei i-au suspendat dreptul de a conduce pe o perioad─â de 90 de zile.  

Patronul FCSB le-a spus oamenilor legii c─â se gr─âbea s─â ajung─â la M─ân─âstirea Fr─âsinei, din jude┼úul V├ólcea, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe p─ârintele iermonah Daniil Ple╚Öa, decedat de Pa┼čte. 

Ce a cerut avocatul lui Gigi Becali ├«n instan╚Ť─â 

Dup─â ce a r─âmas f─âr─â permis, Becali a declarat c─â nu ar fi meritat o m─âsur─â at├ót de dur─â, av├ónd ├«n vedere c─â dep─â┼čise limita maxim─â cu doar 3 kilometri la or─â. El spunea c─â venea de pe autostrad─â iar ma╚Öina era at├ót de puternic─â ├«nc├ót nu avusese timp s─â reduc─â viteza p├ón─â la 50 de kilometru la or─â c├ót era limita ├«n localitate. 

Potrivit sursei citate, radarul l-a ÔÇŁprinsÔÇŁ pe Becali pe DN 7, la c├ó┼úiva kilometri de ie┼čirea de pe A1, ├«n apropierea unit─â┼úii militare de la Valea Ursului. ├Än contesta┼úia depus─â la Judec─âtoria Pite┼čti pe data de 14 mai, omul de afaceri a ├«ncercat s─â conving─â instan╚Ťa s─â desfiin╚Ťeze sanc╚Ťiunea pe motiv c─â procesul-verbal este nul de drept. 

Motivul? Poli╚Ťistul care I-a dat amenda nu ar fi consemnat corect drumul ╚Öi localitatea unde a fost ├«ncheiat, men╚Ťion├ónd ÔÇŁDN7- Valea UrsuluiÔÇŁ , ├«n loc de ÔÇŁDrum European 81 asa cum apare ┼či pe indicatorÔÇŁ. Dup─â depunerea contesta┼úiei, avocatul omului de afaceri s-a prezentat la IPJ Arge┼č, Serviciul Rutier ┼či a ridicat permisul ├«n baza grefei instan┼úei. 

Gigi Becali a anun╚Ťat instan╚Ťa prin avocat c─â e dispus s─â achite amenda ├«n valoare de 1,305 lei, dar dore╚Öte s─â fie anulat─â decizia de suspendare a permisului de conducere. Instan┼úa nu I-a admis cererea ╚Öi I-a respins contesta╚Ťia, dup─â ce a primit de la administratorul drumului o h├órtie ├«n care se afirma c─â avocatul lui Gigi Becali nu are dreptate. 

ÔÇŁRespinge pl├óngerea contraven┼úional─â, ca ne├«ntemeiat─â. Cu drept de apel ├«n termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judec─âtoria Pite┼čti. Pronun┼úat─â prin punerea solu┼úiei la dispozi┼úia p─âr┼úilor prin mijlocirea grefei instan┼úei.ÔÇŁ , se precizeaz─â ├«n sentin┼úa consultat─â de curier.ro 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg