I-au pus piciorul la loc dup─â ce i-a fost retezat de remorc─â

image
Remorca s-a desprins de tractor, a trecut peste feti┼ú─â ┼či s-a ├«nfipt ├«n gard

Micu┼úa din Constan┼úa, care, mar┼úi, a fost zdrobit─â de remorca unui tractor se zbate ├«ntre via┼ú─â ┼či moarte. Medicii ie┼čeni au reu┼čit s─â-i reimplanteze piciorul st├óng, dup─â nou─â ore de la accident.

Starea feti┼úei din Valu lui Traian, jude┼úul Constan┼úa, este ameliorat─â, ├«n prezent, spun medicii de la Spitalul de Copii din Ia┼či, care i-au pus la loc piciorul smuls de remorca tractorului.

image
┼×tefania e ├«n com─â indus─â

ÔÇ×Membrul reimplantat este cald, are puls, ceea ce este un semn foarte bun pentru noi. Asta, de┼či a fost reimplantat la o perioad─â de timp destul de ├«ndelungat─âÔÇŁ, a mai ar─âtat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii din Ia┼či. Trup┼čorul ┼×tefaniei (6 ani) a fost zdrobit de remorca unui tractor, care s-a desprins din cauza unei defec┼úiuni ┼či s-a pr─âv─âlit peste ea. Nu numai c─â i-a smuls piciorul st├óng, dar copila a suferit multiple fracturi.

Problema cea mai mare este ├«ns─â piciorul st├óng, deoarece medicii ie┼čeni i l-au reimplantat de-abia la nou─â ore de la accident. ┼×i asta, pentru c─â ea a fost dus─â de urgen┼ú─â mai ├«nt├ói la Spitalul Jude┼úean din Constan┼úa.

image
┼×oferul (28 de ani) tractorului circula f─âr─â s─â aib─â permis auto

image
C├ónd a fost lovit─â, ┼×tefania mergea pe marginea ┼čoselei al─âturi de mama ┼či de fr─â┼úiorul ei (7 luni)

Medicii de aici spun c─â specialistul care a v─âzut-o a solicitat, prin 112, transferul pacientei, pentru a-i fi salvat piciorul ├«ntr-un centru de chirurgie plastic─â pediatric─â. Directorul medical, dr. Mihnea Avram, a declarat, pentru adevarul.ro, c─â ┼×tefania a fost urcat─â ├«ntr-un elicopter SMURD f─âr─â s─â se ┼čtie cu exactitate centrul medical ├«n care va fi transferat─â. ÔÇ×Ini┼úial, ┼čtiam c─â merge la Bucure┼čti. Pe traseu s-a luat decizia de a fi transportat─â la Ia┼čiÔÇŁ, a ad─âugat medicul. Cert este c─â victima a ajuns ├«n jurul orei 21.00 la Spitalul de Copii ÔÇ×Sf├ónta MariaÔÇŁ din Ia┼či, cu piciorul st├óng amputat, pus ├«ntr-o pung─â cu ghea┼ú─â.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
BeFunky collage (35) jpg
FotoJet (5) jpg
5 front bac toata clasa jpg
teodora alex insula iubirii3 png
image
image
image
image
sfintii petru si pavel jpg
calendar ortodox 2021 29 iunie sfintii apostoli petru si pavel gabriel toma chituc jpeg
5 front bac toata clasa jpg
telefoane jpeg
social media 6557345 1280 jpg
regina elisabeta a II-a