Iași: Student arab trimis în judecată după ce și-a violat, la beție, o colegă de facultate

image
Foto: Arhivă Click!

Un student arab de la Universitatea Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Iaşi a fost trimis în judecată de procurori pentru viol, după ce ar fi profitat de o colegă de grupă în timp ce aceasta se afla în stare avansată de ebrietate. Tânărul se apără spunând că actul sexual a fost consimţit.

Tânărul arab, originar din Israel, nu a recunoscut fapta şi a fost deferit justiţiei după ce, în primă fază, anchetatorii au clasat acuzaţiile împotriva sa. Victima sa a fost o tânără cu care băiatul era, în 2016, coleg la facultate, scrie adevarul.ro

Potrivit procurorilor, în seara de 15 octombrie 2016, cei doi au mers la o petrecere organizată de o colegă, studentă şi ea la aceeaşi facultate. Acolo, fata a consumat băuturi alcoolice. După miezul nopţii, cei de la petrecere au mers în clubul Canabis, din zona Copou. Potrivit anchetatorilor, în club, studenta a consumat foarte mult alcool şi a ajuns în stare de ebrietate, fiindu-i şi rău, la un moment dat. Un cunoscut de-al celor doi, audiat de procurori, a relatat că l-a văzut pe arab cum o ţinea pe fată să nu cadă, deoarece aceasta nu se putea ţine pe picioare. 

A întreţinut raport sexual împotriva voinţei fetei

În rechizitoriu se arată că fata i-a cerut, la un moment dat, să o ducă acasă, pentru că nu se simțea bine. Întrucât nu știa unde locuiește, tânărul a dus-o în apartamentul său, unde a “profitat de starea de vulnerabilitate” în care se afla colega sa şi ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta, împotriva voinţei ei.

În timpul anchetei, fata a declarat că nu a fost de acord să facă sex cu colegul de ei de grupă şi a relatat că nu era conştientă pe deplin în timpul actului sexual. Ar fi încercat să opună rezistenţă în mai multe rânduri, când îşi revenea în simţiri, însă pentru că era în stare avansată de ebrietate nu s-a putut împotrivi. Tot la audieri, fata a spus că nu îşi aminteşte cum a ajuns la colegul ei.

Dosarul, redeschis după ce în primă fază fusese clasată acuzația  

Pe 17 octombrie 2016, ea a mers la Institutul de Medicină Legală, care a confirmat existenţa unui raport sexual. Fata a depus plângere, iar în primă fază dosarul a fost închis cu clasarea acuzaţiei de viol, întrucât “nu s-a putut demonstra dacă fapta reclamată s-a comis profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, se arată în motivarea procurorilor. Vicitm a atacat decizia, iar judecătorii au admis plângerea pe motiv că cercetarea nu a fost completă.

Magistraţii au dispus reluarea cercetărilor şi audierea altor persoane, în cele din urmă, în iulie 2019, studentul arab a fost trimis în judecată pentru viol. El nu a recunoscut de la bun început acuzaţia de viol şi a declarat că a întreţinut un raport sexual consimţit cu colega sa.

Citește și:

Trei tineri au violat o fată «agățată» pe Facebook

Fată de 16 ani din Bacău, violată de un bărbat de 64 de ani care o chemase să îi dea de pomană!

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Nicusor
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg