Imagini șocante în București. Un bărbat căra cadavrul unei femei cu un cărucior

Scene incredibile au avut loc vineri seară în București. Pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei un bărbat căra cadavrul în descopunere al unei femei cu un cărucior. Trecătorii șocați la vederea acestor imagini au alertat Poliția și l-au ținut pe bărbat pe loc până la venirea autorităților.

Femeia moartă era concubina bărbatului

Un bărbat căra pe stradă cadavrul concubinei sale. Foto cu caracter ilustrativ
Un bărbat căra pe stradă cadavrul concubinei sale. Foto cu caracter ilustrativ

Scenele s-au petrecut vineri seara, după ora 20.30. Un bărbat împingea un cărucior în care se afla inert trupul neînsuflețit al unei femei. Poliţiştii, alertaţi de trecători, au sosit rapid la locul indicat și l-au imobilizat pe bărbat.

Bărbatul de 55 de ani căra trupul neînsufleţit al concubinei sale, în vârstă de 56 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Acesta a susţinut că a găsit-o moartă pe femeie şi căuta o benzinărie pentru a suna la 112, el susținând că nu are telefon.

Polițiștii au desfășurat cercetări la fața locului, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul susține că a găsit-o moartă în casă

Bărbatul a fost dus la cea mai apropiată secție de poliție pentru a fi audiat. El susține că nu a omorât-o pe femeie, că a gasit-o moartă în casă și că erau într-o relație de 8 ani. Trupul neînsuflețit era într-o stare avansată de descompunere. 

"La data 19.07.2024, în jurul orei 20:45, Poliţia Capitalei - Secţia 24 a fost sesizată, atât prin apel 112, cât şi în mod direct de către participanţii la trafic, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5 a fost văzut un bărbat care mergea pe stradă, cu un cărucior în care s-ar afla cadavrul unei femei. Poliţişti din cadrul Secţiei 24 s-au deplasat în zona indicată şi au depistat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, fiind imobilizat", a transmis Poliţia Capitalei.

Totodată, poliţiştii au constatat că sesizările se confirmă, fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 56 de ani.

„Bărbatul susține faptul că femeia ar fi concubina acestuia, pe care ar fi găsit-o decedată în locul unde cei doi conviețuiau, dorind să se deplaseze la cea mai apropiată stație peco pentru a suna la 112, neavând telefon”, mai precizează Poliția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net