Îmbrăcată ca de club în prima zi de liceu. O elevă din Cluj a șocat întreaga Românie: „Să vorbească știrile că fac școala de râs”

O elevă a unui liceu de muzică din Cluj-Napoca a stârnit revoltă în mediul online, după ce s-a îmbrăcat în prima zi de școală într-o rochie destinată unei ieșiri în club, sau la o petrecere. Umor sau aroganță, cert este că tânăra nu a avut nicio problemă în a purta o astfel de ținută. Dimpotrivă, a etalat-o cu multă îndrăzneală. 

Sonnya, eleva din Cluj care a stârnit revoltă în mediul online / foto: Facebook
Sonnya, eleva din Cluj care a stârnit revoltă în mediul online / foto: Facebook

Eleva care activează pe Facebook cu numele de Sonnya a ales să poarte la festivitatea de începere a noului an școlar o rochie neagră scurtă, mulată pe corp și, accesoriul cel mai important: un nivel mare de încredere în propria persoană, care nu a fost privit cu ochi buni de prea mulți internauți.

Îmbracată ca de club în prima zi de școală 

Din ce în ce mai multe adolescente din România profită de faptul că uniforma nu este obligatorie, astfel că încep să etaleze ținute care mai de care mai scumpe și mai indecente. De rușine nici nu mai este vorba, căci mai nou, dacă le este atrasă atenția, le răspund fără reținere cadrelor didactice sau persoanelor care nu le lasă să fie ele însele. 

La rândul ei, eleva Sonnya a postat un clip video pe Facebook în care își etalează ținuta purtată în prima zi de școală. Mai mult decât atât, ea a făcut și o descriere controversată: 

„Iar nu vă convine  ținuta mea 😂🤦‍♀️ ar mai lipsi să vorbească acum știrile că fac școala de râs... Clujul deja l-am făcut 🙉😂”.

Eleva din Cluj, vedetă pe Internet 

În ciuda faptului că recent s-a făcut remarcată prin prisma postării de pe Facebook, prin care ar lăsa de înțeles că acest lucru l-a urmărit, să fie vorbită de televiziuni și ziare, observăm că tânăra este protagonista unei melodii numită „Șmechere”, al cărei link l-a lăsat în secțiunea de comentarii, pentru a putea fi ascultată de cât mai multe persoane. 

De asemenea, ea ține să-și informeze fanii că noi proiecte sunt în derulare:

„Gata, dragilor. Oficial am început școala, așa că vreau să vă urez și vouă baftă la școlă! Vă pup! Mă grăbesc, pentru că trebuie să plec mai departe, așa că fiți cu ochii pe mine pentru că vă pregătesc foarte multe proiecte. O să fug direct către locația unde am filmat videoclipul melodiei.”, a spus Sonia, în clipul video de pe Facebook. 

„Mai nou, școala s-a transformat în club” 

Dorința Sonnyei de a deveni „vedetă” pare că se va materializa curând, întrucât deja un număr mare de internauți și-au lăsat părerile în comentarii, căci și reclama negativă tot reclamă se numește: 

„Dacă e la liceu sau pe clase terminale chiar nu e nicio problemă”, „Și la festivitate nu se putea o ținută decentă? Că din astea e plină lumea”, „Mergi la școală, nu la club. Rușine să-ți fie, dar mai ales părinților să le fie rușine”, a scris un alt internaut, astfel că Sonia a oferit și un răspuns: „A fost doar festivitatea! În rest stai liniștita, că nu mă îmbrac așa 🤦‍♀️ am și eu bunul simț”. 

„Mai nou, școala s-a transformat în club.”, „Te duci la videochat?”, „Nici uniforma nu mai este ce-a fost.”, „Dacă și asta mai e ținută de școală... Dă-o dracu. Cică invidie 😂😂😂. Hai, totuși, să facem diferența dintre școală și club.”,

„În Marea Britanie uniforma școlară este obligatorie, de-asta ar fi bine să fie și la noi, profesorii ar putea preveni această situație, este vina statului, nu a fetei că s-a îmbrăcat așa...o să ne ducem la vale mai rău dacă nu se vor lua masuri: 1 - uniforma obligatorie, și 2 - fără buyilling în școli. Părinții să primească amendă la așa cazuri.”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de oameni la postarea elevei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net