TikTok distruge viitorul copiilor! Trei eleve din Giurgiu s-au tăiat pe brațe cu lama unei ascuțitori, inspirate de provocările din social media

Rețelele de social media au ajuns să împingă tinerii la fapte necugetate. Mai grav este că vârsta celor atrași în provocări pe internet scade iar gesturile sunt șocante. Ultima întâmplare are în centru trei fete de 12 ani, adică de clasa a VI-a care s-au tăiat pe mâini cu lama unei ascuțitori în urma unei provocări venită pe rețelele de social media 

Cabinet medical școală
Incidentul a fost descoperit după ce fetele au venit la cabinetul medical. Foto: adevarul.ro

Trei eleve de clasa a şasea de la o şcoală gimnazială din municipiul Giurgiu au ajuns miercuri la cabinetul medical al unei școli din Giurgiu tăiate pe mâini. Incidentul a avut loc miercuri, în timpul unei pauze și inițial nu s-a știut tot adevărul. 

după ce s-au tăiat pe braţe cu lama unei ascuţitori, fetele spunând ca au fost inspirate să facă acest gest după ce au urmărit mai multe filmuleţe pe TikTok şi Instagram. Rănile pe care cele trei eleve şi le-au provocat sunt superficiale, ele revenind la cursuri în aceeaşi zi.  

Cele trei fete s-au tăiat pe mâini în pauză 

De față cu mai mulți colegi, potrivit martorilor oculari, cele trei fete au început să se taie pe mâini cu lama ascuțitorii. După ce a început să le doară mâna și cum a apărut puțin sânge două dintre eleve s-au sperit și s-au dus la cabinetul medical. A treia participantă la ciudata provocare nu le-a urmat preferând să treacă sub tăcere ce s-a întâmplat.  

Imediat ce persoanlul de la cabinetul medical a văzut rănile iar copilele au recunoscut că s-au tăiat singure, au fost chemați reprezentaţii şcolii. Aceștia au fost anuntaţi că două eleve s-au tăiat cu lama de la o ascuţitoare.  

A urmat o anchetă în regim de urgență și ulterior a fost identificată şi o a treia, toate din aceeași clasă a VI-a. Fetele au recunoscut că au făcut acest gest inspirate de mai multe filmuleţe pe care le-au văzut pe Instagram şi pe TikTok. 

Reacția Inspectoratului Școlar Giurgiu 

”Conducerea şcolii a anunţat părinţii, dar şi Biroul de siguranţă şcolară din cadrul Poliţiei. Unitatea de învăţământ are consilier şcolar, iar activitatea celor trei eleve va fi atent monitorizată”, a recunoscut incidentul pentru news.ro, Geta Stănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu. 

Aceasta a explicat că din fericire, rănile pe care şi le-au provocat cele trei eleve sunt superficiale. După ce au primiri îngrijiri la cabinetul medical al şcolii ele s-au întors la cursuri 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net