O adolescentă de 15 ani a murit de supradoză, după o provocare periculoasă pe Tik Tok

Ultima actualizare:

    O adolescentă de 15 ani a murit de supradoză, după o provocare periculoasă pe Tik TokFoto: Pixabay
O adolescentă de 15 ani a murit de supradoză, după o provocare periculoasă pe Tik TokFoto: Pixabay

Aplicația Tik Tok a devenit rapid faimoasă printre tineri și, dacă la prima vedere pare doar o altă platformă de socializare, cu jocuri și dansuri, părinții unei tinere de 15 ani au trăit un adevărat coșmar după ce fiica lor a răspuns unei „provocări periculoase”.

În rândul tinerilor au loc și aceste „challenge-uri”, provocări pe care le lansează un utilizator al aplicației, iar alții le urmează, pentru vizualizări și aprecieri. O adolescentă de doar 15 ani din Oklahoma a căzut prada unei provocări de acest gen, care a devenit virală printre tineri. 

Tânără decedată după o provocare pe Tik Tok

Aceasta presupunea ingerarea mai multor pastile de Benadryl, un medicament destinat alergiilor, care luat în doze mari poate genera efecte halucinogene asemănătoare drogurilor obișnuite.

După ce s-a filmat luând mai multe pastile ale medicamentului, tânăra a murit. Luat în doze mari, Benadryl poate cauza probleme ale inimii, atacuri de apoplexie sau epileptice și convulsii. Inima iese din ritm și nu mai pompează sângele așa cum trebuie, problemă care duce ulterior la moarte, informează metro.co.uk.

Părinții îndurerați ai tinerei au descris-o pe aceasta ca fiind o adolescentă normală, fericită, care nu ar fi luat niciodată droguri ilegale. În luna mai, alți trei adolescenți au fost spitalizați după ce au încercat să răspundă aceleiași provocări pornite pe aplicația Tik Tok.

În 2018, tinerii ajungeau la urgențe după un alt trend devenit viral la momentul respectiv: mâncatul de detergent colorat, care arăta precucm bomboanele.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net