Incendiu cu pompieri răniți la Mizil. Este primul astfel de incident din ultimii 10 ani

Doi pompieri au fost răniți într-un incendiu violent izbucnit marți dimineață la o fabrică de mezeluri din Mizil. Este vorba de compania Carnia, care produce mezelurile Ana și Cornel. Incendiul s-a propagat și la o parte din clădirea administrativă. 

Incendiul a afectat 10.000 de mp din fabrica de mezeluri. Foto: captură antena3.ro
Incendiul a afectat 10.000 de mp din fabrica de mezeluri. Foto: captură antena3.ro

Din primele informații furnizate de ISU Prahova, flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 7000 de mp de construcții incendiu devastator la o fabrică de mezeluri din orașul prahovean Mizil. Alarma s-a dat la ora 3:30, iar la fața locului au fost trimise inițial cinci mașini de pompieri, două ambulanțe SMURD și o autoscară.  

Ce spun reprezentanții ISU Prahova despre incendiu 

Pentru că incendiul se manifesta violent și cuprinsese întreaga fabrică, forțele de la fața locului au fost suplimentate gradual. După ce inițial au fost trimise cinci mașini de pompieri, ulterior au mai fost trimise două și apoi alte trei echipaje de pompieri. 

”În această dimineață, în jurul orei 04.00, am fost anunțați de reprezentanții ISU Prahova că a izbucnit un incendiu puternic în Orașul Mizil la SC Ana și Cornel SRL, Depozitul Mizil -Carnia. 

Incendiul se manifesta într-o hală cu suprafața de aproximativ 10000 mp și birouri. Fumul degajat în atmosfera provine din arderea pereților tip sandwich și există încă pericol de explozie a unor butelii cu freon.  

În cadrul intervenției au fost răniți doi pompieri iar în continuare se intervine pentru stingerea incendiului cu aproximativ 10 autospeciale de intervenție”, se arată în comunicatul ISU Prahova preluat de news.ro 

Pompieri răniți în cadrul intervenției 

Doi pompieri au ajuns la spital după ce au suferit arsuri grave. Unul dintre aceștia, în vârstă de 42 de ani, este în stare gravă, având arsuri de gradul 2 pe 15% din suprafața corporală. Medicii au fost nevoiți să îl intubeze, având și arsuri ale căilor aeriene superioare.  

Celălalt pompier, în vârstă de 40 de ani, a suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 5% din suprafața corporală. Cauza incendiului este, în acest moment, necunoscută. Aceasta va fi stabilită în urma cercetărilor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net