Incendiu de proporții la un centru de recreere din Balotești

Duminică, 19 iunie, un incendiu de mari dimensiuni a izbucnit la un centru de recreere din Balotești, frecventat în fiecare weekend de mii de oameni. Din fericire acesta nu a fost localizat în incinta complexului, ci în zona depozitului de alimente. Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea flăcărilor. 

12 autospeciale au intervenit pentru stingerea flăcărilor Sursă foto: ISU Bucureești-Ilfov
12 autospeciale au intervenit pentru stingerea flăcărilor Sursă foto: ISU Bucureești-Ilfov

Incendiul a izbucnit în zona depozitului de alimente al centrului Therme. Pompierii au ajuns rapid la fața locului și au intervenit cu nu mai puțin de 12 autospeciale pentru a lichida flăcările.

Citește și: Accident tragic! Un adolescent s-a înecat în piscina de la Therme 

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 500-600 de metri pătrați și a existat pericolul de propagare la o altă hală situată din apropiere. Intervenția a fost cu atât mai dificilă cu cât în hală erau depozitate materiale de construcții și mase plastice. Nu au fost raportate victime. 

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în această după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov. Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD”, a anunțat ISU București-Ilfov. 

Vezi și: Vrei bălăceală la Therme? Pregătește-te pentru cozi 

În primăvara acestui an un adolescent și-a pierdut viața în centrul de recreere din Balotești

În primăvara acestui an un incident dramatic a avut loc la același centru de recreere. Un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața în complex. Deși medicii au sosit prompt la locul cu pricina, viața băiatului nu a putut fi salvată, acesta nersăpunzând manevrelor de resuscitare care i-au fost aplicate.

Salvamarii prezenți în jurul piscinei au fost cei care au apelat la 112, după ce adolescentul părea să nu aibă semne vitale. Moartea lui a fost una suspectă ținând cont că apa în care s-a înecat avea mici dimensiuni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net