Sute de persoane, evacuate de urgență de la Therme după ce un echipament s-a supraîncălzit

image
Therme București, redeschis din 7 iunie 2021

Sute de persoane venite să se relaxeze la Therme, complexul din apropierea Bucureștiului, au fost evacuate de urgență după ce un echipament s-a supraîncălzit. În clădire mirosea puternic a ars.

Potrivit celor de la Libertatea, complexul de relaxare a fost evacuat în cinci minute şi oamenii au rămas în parcare, după ce personalul le-ar fi transmis că a izbucnit un incendiu la subsol. „Mirosea puternic a ars”, a declarat o persoană care se afla în interiorul complexului.

Ce au transmis reprezentanții Therme

Reprezentanţii Therme au transmis următorul mesaj pe pagina oricială de Facebook: „Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spaţiul tehnic al Therme Bucureşti a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectând niciun client prezent în Therme la acel moment”.

 Potrivit sursei citate, pentru siguranţa si confortul clienţilor şi angajaţilor Therme Bucureşti, conform protocolului de siguranţă, s-a decis, ca masură preventivă, întreruperea activităţii pentru restul zilei.

 „Vizitatorii prezenţi în complex, în acel moment, au fost îndrumaţi, în mod organizat, către ieşirea din complex.”, transmit reprezentanţii complexului. 

 Pentru disconfortul creat, toţi cei prezenţi la momentul menţionat în complexul de relaxare şi wellness vor primi vouchere de acces pentru a reveni la o data ulterioară.

 „În acest moment defecţiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să îşi reia activitatea normală începând din 14 iunie. 

 După închiderea în luna martie a anului trecut, din cauza restricţiilor legate de pandemia COVID, Therme Bucureşti s-a redeschis pe 7 iunie.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
Vulcan. Foto: Daniel Guță
Adriana Sime a fost arestată la domiciliu pentru 89 de zile Foto Bihoreanul jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg