Incendiu violent pe plaja Corbu. Două pesoane s-au salvat în ultimul moment

Ultima actualizare:

S-a dat alarma sâmbătă dimineața în județul Constanța, după ce un incendiu puternic a izbucnit pe plaja din Corbu în apropierea campingului de rulote. Pompierii au intervenit rapid, iar două persoane au fost salvate în ultimul moment. Este vorba de doi bărbați care au suferit atacuri de panică. Incendiul s-a manifestat violent, iar terasa cuprinsă de flăcări a fost mistuită în totalitate.

Alarma s-a dat la 4 dimineața

Incendiu violent pe plaja Corbu. Foto: Ordinea.ro
Incendiu violent pe plaja Corbu. Foto: Ordinea.ro

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o terasă situată în apropierea plajei din Corbu, chiar lângă campingul de rulote. Focul s-a manifestat pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi.

Două persoane care se aflau în interiorul terasei care a luat foc s-au salvat în ultimul moment și au suferit atacuri de panică.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost anunţați în jurul orei 4 dimineața, iar la sosirea lor flăcările erau violente.

Risc de explozie

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, iar două persoane aflate în zonă au reușit să se autoevacueze, dar au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de pe ambulanță sosit rapid la locul incendiului.

Cele două persoane au 45, respectiv 72 de ani. Este vorba de doi bărbați care, după ce au primit ajutor la fața locului, au refuzat transportul la spital.  

„Cele doua persoane autoevacuate, în vârstă de 45 și 72 ani, au suferit atac de panică. Au primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, refuzând transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Constanța. 

Exista riscul unei explozii, iar pompierii au reușit să scoată la timp două butelii din interior. Terasa a ars în întregime, dar focul a fost localizat și stins înainte ca acesta să se extindă.

Pompierii sunt la fața locului și la ora redactării acestei știri. Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net