Incendiu în cartierul Giulești! Autoritățile au intervenit de urgență

Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit în cartierul Giulești și mai multe autospeciale ale Pompierilor s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările. Fumul negru și înecăcios s-a extins în zonă, iar locuitorii au ieșit în stradă. 

Incendiu în cartierul Giulești! Autoritățile au intervenit de urgență
Incendiu în cartierul Giulești! Autoritățile au intervenit de urgență

Un incendiu a izbucnit în cartierul Giulești din sectorul 6 al Capitalei, într-o zonă cu clădiri joase și mici magazine. Locuitorii au simțit un fum înecăcios, iar apoi au observat cu un nor negru se înălța din zona unde flăcările mistuiau o clădire industrială. 

Citește șA doua fetiţă arsă într-un incendiu la Iași a murit la spital, la o lună de la tragedie

Autoritățile s-au alertat imediat și mai mule autospeciale au ajuns la fața locului pentru a stinge incendiul. Nu se cunoaște la acest moment, cauza izbucnirii incendiului și nici dacă există victime. 

Un incendiu a mistuit un centru comercial din sectorul 5 

Ieri un incendiu violent a cuprins un complex comercial din sectorul 5 al Capitalei, este vorba de centrul Prosper Plaza, din zona 13 septembrie, al cărui proprietari erau Gheorghe şi Petruţa Bulat, părinţii lui Florin Bulat, investitor imobiliar din partea de vest a Bucureștiului.

Potrivit martorilor, inițial s-a auzit o bubuitură puternică, apoi clădirea a fost cuprinsă de flăcări. La momentul acela în complex se aflau zeci de angajați și clienți, care din fericire au fost evacuați la timp. 

Raed Arafat a avertizat că exustă un risc crescut de prăbușire al clădirii, deoarece flăcările au atacat structura de rezistență a imobilului. Din informațiile transmise de ISU București, incendiul ar fi izbucnit de fapt pe acoperișul clădirii, de unde s-a extins cu repeziciune. 

Citește și VIDEO A ars centrul comercial Prosper din sectorul 5! Locuitorii din zonă, evacuați din cauza incendiului violent

Opt autospeciale de stingere au intervenit pentru stingerea flăcărilor, care s-a manifestat cu degajare de fum pe o rază de aproximativ 800 mp.

„Sunt degajări mari de fum influenţate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, a transmis ISU Bucureşti.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net