Incendiu puternic la o primărie din Argeș! Ce au găsit anchetatorii în jurul clădirii

Ultima actualizare:

    FOTO: Adevarul/ captura ISU Argeș
FOTO: Adevarul/ captura ISU Argeș

Flăcările au mistuit etajul 1 al primăriei, la acoperişul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi generalizat la o altă anexă unde erau arhiva primăriei şi alte birouri.   

Alarma s-a dat luni dimineață, după ora 3.00. Şase autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă au ajuns la faţa locului. 

Misiunea a fost una foarte dificilă pentru că exista posibilitatea ca flăcările să se extindă la vecinătăţi. Ore întregi, pompierii s-au luptat cui flăcările și au împiedicat propagarea acestora. „Alimentarea cu apă la locul intervenţiei s-a făcut în navetă de la un hidrant care se afla la câţiva kilometri distanţă”, precizează ISU Argeş. 

A ars arhiva primăriei    

Din fericire, nu au fost victime, dar în interiorul construcţiilor au ars şi documente. „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Au ars etajul 1 şi acoperişul primăriei, în suprafaţă totală de aproximativ 300 mp, suprafaţa anexei în care se afla arhiva este de circa 100 mp”, mai precizează ISU Argeş.  

Poliţia Oraşului Topoloveni a deschis un dosar penal pentru distrugere şi efectuează cercetări pentru a identifica autorul.    

Citește și: 

Pompierii din Galaţi intervin de peste 18 ore pentru a stinge un incendiu la un adăpost de animale. Focul ar fi fost pus intenționat

VIDEO Incendiu puternic în sectorul 2, la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Mihai Bravu

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net