Incident șocant în Tulcea! Un tânăr a fost lovit cu o rangă în cap în timp ce se afla în trafic

Un incident șocant a avut loc chiar astăzi, pe o stradă din Tulcea! Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani a fost lovit în cap cu o rangă, în urma unui scandal iscat între tatăl acestuia și un alt șofer. Mama tânărului a sunat imediat la autorități, pentru a raporta cele întâmplate!

Tânărul a fost lovit cu o rangă / foto: Shutterstock
Tânărul a fost lovit cu o rangă / foto: Shutterstock

Șoferii care se aflau în trafic în Tulcea au avut parte de un incident șocant, în care au fost implicați șoferii a două mașini. Din păcate, un tânăr de numai 23 de ani, fiul unuia dintre cei implicați în ceartă, a devenit victima acestei întregi întâmplări! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, tânărul se afla în mașină alături de părinții săi, când incidentul a avut loc.

Se pare că, la un moment dat, un conflict în trafic s-a iscat cu un alt șofer, iar acesta a ieșit din mașina sa înarmat cu o rangă. Bărbatul ar fi spart parbrizul mașinii în care se afla familia, iar, pe lângă daunele provocate autovehiculului, l-ar fi lovit în zona capului și pe tânărul în vârstă de 23 de ani. Apoi, agresorul ar fi fugit de la fața locului, iar mama victimei a sunat imediat la 112, pentru a raporta cele întâmplate.

Un tânăr de doar 23 de ani a fost lovit cu o rangă în cap

Din fericire, sănătatea tânărului nu se află în pericol, iarp potrivit celor de la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, el a primit îngrijiri medicale chiar la fața locului. Se pare că, în urma unei anchete, autoritățile au putut descoperi faptul că familia îl cunoștea pe agresor, care a și fost identificat. Între cei doi ar fi existat un conflict mai vechi, care a dus la această situație nefericită.

„În acest caz a fost au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și distrugere”, au comunicat cei de la Jandarmeria Tulcea, conform sursei citate. De asemenea, autoritățile mai spun că ancheta din acest caz încă este în desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net