Incident tulburător în București. Copil de 12 ani a fost, atacat lângă școală cu un cuțit de un bărbat care voia să-i fure banii

Într-un incident grav petrecut în apropierea unei școli din București, un copil de 12 ani a fost atacat cu un cuțit în timp ce se îndrepta spre cursuri, într-o tentativă de jaf. Agresorul nu a fost prins, iar poliția încă îl caută.

Incidentul șocant a avut loc lângă o școală / foto: Inquam
Incidentul șocant a avut loc lângă o școală / foto: Inquam

Băiatul se afla pe trotinetă în drum spre școală când a fost abordat de un bărbat care l-a amenințat cu un cuțit.

Conform relatării jurnalistului Isabella Neagu de la Digi24, elevul, în clasa a cincea, a povestit dirigintelui său că se afla pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, chiar în spatele școlii unde învață, când a fost agresat.

Agresorul a aruncat un obiect în fața trotinetei, determinându-l pe copil să cadă, apoi l-a atacat, încercând să-i fure banii. Din fericire, un adult a intervenit și l-a salvat pe copil de la atacator. Dirigintele a alertat imediat mama elevului.

Părinții și dascălii sunt îngrijorați că agresorul ar putea recidiva

Părinții din comunitatea școlară sunt profund îngrijorați de acest incident și se tem că ar putea exista riscul repetării unei astfel de situații. Unul dintre părinți a subliniat gravitatea situației, exprimând teama că un astfel de comportament poate evolua spre situații și mai periculoase.

El consideră că copiii ar trebui să fie însoțiți în fiecare deplasare, fie de un adult, fie în grupuri mai mari, pentru a evita astfel de riscuri.

Poliția Capitalei a fost alertată de părinții copilului agresat. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Crina Eșanu, în timp ce minorul se deplasa cu trotineta către școală în Sectorul 5, un obiect i-a fost aruncat în față, determinându-l să cadă, iar ulterior, o persoană din spatele său l-a amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să-i fure banii.

Directoarea școlii a cerut poliției să patruleze mai des în zonă pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente.

Un elevă a înjunghiat un pedagog

Ieri, 27 noiembrie, un alt incident șocant a avut loc în România. O adolescentă de 16 ani din Oradea a atacat cu un cuțit un pedagog, rănindu-l serios. 

Adolescenta de a fost reţinută şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ea este acuzată de tentativă de omor.

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net