Incredibil! Două minore din Iași, agresate sexual de iubitul mamei lor, cu voia femeii

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Două copile de 6 și 7 ani au îndurat orori de neimaginat din partea celei care ar trebui să le protejeze de orice rău. Fetițele au fost obligate să facă sex oral iubitului mamei lor și să o privească pe aceasta în timp ce făcea dragoste cu individul.

Poveste de groază! Două surori, de 6 și 7 anișori, au trecut prin adevărate orori, după ce au fost obligate de propria mamă să o privească în timp ce făcea dragoste cu iubitul ei, scrie bzi.ro. Mai mult, copilele au fost lăsate pe mâna individului, care le obliga să îi facă sex oral. Fetițele au fost abuzate în repetate rânduri de concubinul femeii, care le pipăia de fiecare dată când avea ocazia.

Fetițele, obligate să suporte acte sexual orale   

După ce întreaga poveste a ieșit la iveală și polițiștii au anchetat cazul, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe Dănuț C. și Florentina D., sub acuzațiile de viol și corupere sexuală și, respectiv, complicitate la viol. „În perioada ianuarie – martie 2021, inculpatul, în timp ce se afla într-un imobil dintr-o comună, unde locuia împreună cu concubina sa, inculpata, și cu copiii acesteia, profitând de starea de dezvoltare psihică și fizică și imposibilitea a de a înțelege și de a-și exprima consimțământul cu privire la întreținerea de acte sexuale, le-a obligat pe cele două fiice ale concubinei sale, în vârstă de 6, respectiv 7 ani, să suporte acte sexuale orale”, au afirmat anchetatorii. 

Își priveau mama în timp ce făcea sex  

Fetițețe au fost obligate să privească în timp ce mama lor întreținea relații sexuale cu bărbatul. „De asemenea, inculpata, cunoscând actele sexuale comise asupra fiicelor sale minore, le ducea în continuare la acel imobil, înlesnind prin aceasta acțiunile inculpatului”, au mai afirmat anchetatorii.

Dănuț C. a fost arestat pentru 30 de zile, în 28 aprilie 2021, iar zilele trecute a fost trimis în judecată. Față de Florentina D., judecătorii au luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.  

Citește și: 

Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unui copil de 13 ani

Copil de 8 ani, agresat sexual în liftul unui bloc din Capitală! Detalii terifiante

image
image
image
image
image
image
Schengen FOTO Profimedia
gandaci de bucatarie freepik jpg
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg
bread 2178874 1280 jpg