Independentul Valeriu Nicolae recuperează voturi după contestații: ”Se fură de la un țigan”


    Valeriu Nicolae a candidat pentru un fotoliu de deputat la Bucureștifoto: Inquam Photos
Valeriu Nicolae a candidat pentru un fotoliu de deputat la Bucureștifoto: Inquam Photos

Candidatul independent Valeriu Nicolae, aflat pe buletinul de vot pentru Camera Deputaților la București, susține că este la 17 voturi de pragul necesar pentru a fi ales deputat, precizând că din opt contestaţii au fost recuperate 29 de voturi.

”Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestaţii am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu şi-au regăsit voturile acolo unde au votat. Aşa că am mai depus 28 de contestaţii”, scrie Valeriu Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae: ”se fură de la un ţigan ciolan de cei care se bat pe ciolan”

Valeriu Nicolae se declară ”un personaj din cărţile lui Radu Paraschivescu”.

"Probabil cam aşa ar scrie domnia sa: Se fură la voturi un independent care e şi ţigan, Valeriu (Valerică) Ciolan. Deci se fură de la un ţigan ciolan de cei care se bat pe ciolan. Unii mai guralivi de la partidul care e cu fără hoţie în slogan îl acuză pe Valerică că de fapt el a furat de la ei voturi căci votanţii lor (care sunt în general cei mai deştepţi şi mai buni cum spune tot partidul), au fost acum proşti şi nu au ştiut cu cine să voteze. Şefii ăi mari ai partidului cel bun, o parte dintre ei, prieteni (declarativ) ai ţiganului se fac că plouă grav de tot şi sunt foarte preocupaţi de albumul cel nou al lui Celine Dion", scrie Nicolae Valeriu Ciolan.

El precizează că o mare parte a oamenilor din USR-PLUS sunt oameni de toată isprava şi pe mulţi dintre ei îi admiră, iar USR-PLUS e partidul pe care l-a votat pentru Senat şi pentru care a făcut campanie deschis, deşi asta a supărat o parte a propriului electorat. ”Nu regret deloc asta. Diferenţa pe plus a voturilor de la Senat faţă de cele de la Camera Deputaţilor mi se datorează si mie”, consideră Valeriu Nicolae.

Citește și:

Alegeri parlamentare 2020, rezultate finale: PSD - 28,9%; PNL - 25%; USR PLUS - 15%, AUR 9%

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg