Infractoare la 74 de ani. O femeie din Iași a fost arestată după ce a tâlhărit o bătrână de 84 de ani


    Bătrâna a fost arestatăFoto: adevarul.ro
Bătrâna a fost arestatăFoto: adevarul.ro

La 74 de ani, o ieșeancă va sta cel puțin 30 de zile după gratii, după ce a tâlhărit o femeie de 84 de ani, pe care a cunoscut-o la biserică și se împrietenise cu ea.

Victima nu a făcut altceva decât să o ajute pe infractoare. Cele două se cunoscuseră la slujba de duminică, unde bătrâna arestată i s-a plans celelilalte că nu are un acoperiș asupra capului și nici ce să mănânce. Crezând-o pe cuvânt și considerând că o cunoaște destul de bine, victima a invitat-o acasă pe hoață, unde i-a oferit o masa caldă, scrie adevarul.ro.

Bătrânei de 84 de ani nici prin cap nu îi trecea ce avea să se întâmple. Nu avea de unde să știe că invitata sa era, de fapt, specialistă în tâlhărie calificată. Femeia care în acte ar locui în judeţul Suceava, dar care de fapt nu a stat niciodată la adresa din buletin, a mai fost condamnată o dată la 12 ani de închisoare, pentru exact aceleaşi fapte.

I-a pus somnifere în băutură  

Rămasă în casa femeii care a vrut să o ajute, hoaţa i-a pus acesteia mai multe pastile în băutură, a adormit-o şi a fugit cu economiile bătrânei. ”Din investigaţiile efectuate până în prezent de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, s-a constatat faptul că în seara de 22 februarie a.c., după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei”, se arată în comunicatul poliției.

Pe 2 martie a.c., în urma colaborării cu poliţiştii clujeni, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată în Cluj-Napoca. Ea a fost reţinută de poliţişti ieşeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iaşi. 

Citește și: 

Bătrân din Argeș terorizat de un tânăr din vecini. Suspectul l-a bătut și jefuit de două ori

Amor la 90 de ani: Ce a pățit un bătrân din Brașov după ce a plătit o escortă să petreacă noaptea cu el

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png