Infractor pierdut de poliţişti pe Aeroportul din Cluj. Bărbatul are o condamnare în Anglia

Anhetă internă la Poliția de Frontieră Cluj! Un român care tocmai sosise din Anglia pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca și figura în sistem ca dat în urmărire, a fugit din mâinile polițistului care îl preluase. Infractorul a plecat nestingherit cu un taxi.   

Bărbatul este din Huedin (Cluj) și a fost condamnat în Anglia FOTO: dejeanul.ro
Bărbatul este din Huedin (Cluj) și a fost condamnat în Anglia FOTO: dejeanul.ro

Bărbatul este din Huedin și figurează în sistem cu o condamnare de 1 an și jumătate de închisoare, pedeapsă primită în Anglia, dar este cercetat pentru diferite fapte și în alte țări. El a sosit aseară, 21 decembrie, pe Aeroportul din Cluj-Napoca cu un avion care a venit din Londra.

În momentul scanării documentelor, polițiștilor de frontieră le-a apărut în sistem faptul că persoana este data în urmărire. Astfel, el a fost condus spre o altă poartă a aeroportului, nefolosită în acel moment, pentru a fi dus mai apoi într-o încăpere, de unde urma să fie dus la secția de poliție. 

Individul a fugit de lângă polițist 

„Pe timpul verificărilor suplimentare în linia a doua de control, derulate în astfel de situații, bărbatul a profitat de un moment de neatenție al polițistului, s-a amestecat în mulțime și a ieșit din incinta aeroportului. În urma verificărilor, s-a stabilit ca bărbatul, domiciliat pe raza județului Cluj, figurează în atenția autorităților române, pentru infracțiuni la regimul circulației. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale poliției și jandarmeriei, în vederea depistării persoanei în cauză. Cercetările continuă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale. Totodată, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne în vederea stabilirii împrejurării în care s-a produs evenimentul şi au fost dispuse măsuri pentru a preîntâmpina astfel de situaţii”, a comunicat Poliția de Frontieră.

Bărbatul a dispărut, practice, în câteva secunde. El a ieșit din terminal, a urcat într-un taxi și a plecat. Se pare că, la câteva străzi distanță, în timp ce taximetrul staționa la semafor, individual a coborât din mașină fără să achite cursa și s-a făcut nevăzut. 

Au fost instituite filtre la ieșirile din oraș, pentru prinderea acestuia, dar încă nu a fost găsit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net