Românii au speriat Europa, cu accidente grave și crime, în pragul sărbătorilor de iarnă

Ultima actualizare:

De la crime în Franța și atacuri în scop de jaf în Italia, la accidente grave în Germania și Italia. Sunt ”faptele de arme” din ultimele zile ale românilor certați cu legea. Aceștia nu au ”zile libere” și consideră apropierea sărbătorilor de iarnă o oportunitate pentru noi lovituri.  

Românul a omorât pensionarul francez lângă un spațiu verde
Locul în care a vut loc crima din Franța. Foto: diaspora.ro

Germania

Un șofer român, de 46 de ani, a provocat sâmbătă, 26 noiembrie haos pe autostrada A7 din Germania, după ce s-a urcat beat la volanul unui camion și a distrus 80 de metri de parapet relatează stiridiaspora.ro. Pagubele produse de conducătorul auto român în urma accidentului se ridică la aproximativ 25.000 de euro iar evenimentul rutier a avut loc lângă Uttrichshausen (landul Hessa).

Potrivit unui comunicat al poliției locale, românul a vrut să iasă de pe autostradă pe la o benzinărie dar nu a mai putut stăpâni vehiculul și a pierdut controlul volanului. După ce au venit la fața locului, polițiștii au stabilit că cetățeanul român se afla într-o puternică stare de ebrietate.

Bărbatul a fost dus în arestul poliției pentru a i se preleva o probă de sânge. Suspectul a fost în cele din urmă eliberat după executarea tuturor formalităților de către reprezentanții poliției care sunt însărcinați cu ancheta. Pe autostradă, în timpul cercetării la fața locului și pentru eliberarea locului accidentului, timp de două ore și jumătate circulația a fost deviată. Camionul de tonaj mare a fost ridicat cu două macarale mobile

Franța

Un român, de 24 de ani, din Franța a fost arestat luni, 28 noiembrie în localitatea La Corneuve, în Franța, după ce a înjunghiat un localnic în vârstă de 74 de ani. Victima a murit la spital unde a fost dusă în stare gravă. Suspectul tocmai fusese eliberat din închisoare și trebuia să părăsească Franța în 48 de ore dar s-a ascuns și a săvârșit o nouă faptă gravă. Anchetatorii îl suspectează pe cetățeanul român că a mai fost autorul unei tentative de omor cu o zi înainte, în același loc, în același interval orar.

Un șofer român a strvit cu un camion o ambulanță și a omorât doi oameni
Șoferul și pacientul din ambulanță au fost uciși de camionul condus de român. Source: rainews

Italia

Un șofer român a șocat presa din Italia după ce pe 28 noiembrie a produs un accident soldat cu doi morți pe Autostrada Ancona Nord. Vehiculul acestuia s-a răsturnat peste o ambulanță care circula regulamentar pe rampa de intrare pe autostrada care leagă orașul Ancona de Șoseaua 76, în zona Chiaravalle.

În accident au murit șoferul mașinii de intervenție și un pacient transportat. Un al treilea ocupant, o femeie, a fost extrasă și transferată de urgență la spitalul regional din Torrette, în stare gravă. Șoferul român al vehiculului nu a suferit răni majore, deși se afla în stare de șoc și este cercetat de poliție pentru a se descoperi ce s-a întâmplat

Tot pe 28 noiembrie, 5 români, muncitori agricoli în zona Corchiano au fost arestați pentru că au atacat violent un bătrân de 82 de ani scrie tusciaweb.eu. Potrivit sursei citate, victima a fost găsită plină de sânge la domiciliul din Corchiano. Bătrânul a fost înjunghiat și lovit de atacatori violent pe corp și în cap cu un obiect contondent. Cei 5 români bănuiți de comiterea faptei au fugit cu o mașină furată.

Bătrânul de 82 de ani ar fi fost atacat după ce românii au intrat cu mașina în depozitul său iar el ar fi încercat să le ceară socoteală. Ar fi fost salvat de fiul său, care și-a găsit tatăl într-o baltă de sânge din cauza numeroaselor răni de cuțit pe care le suferise.

Victima are răni provocate de înjunghiere în gât, și în zona feței. Bătrânul a fost supus și unei tomografii computerizate, deoarece ar fi suferit un traumatism cranian acut și are o rană adâncă la cap, după ar fi fost lovit violent cu un obiect contondent, posibil o vază

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net