Românii, pe primul loc în clasamentul infractorilor din Londra!

Suntem pe primul loc! Dar nu este cazul să ne bucurăm, căci vorbim despre un top al rușinii, ceva cu care în nici un caz nu ne putem mândri. Se pare că românii se află pe locul întâi într-un clasament al celor mai mulți infractori străini și condamnați din Londra. 

image

Nu mai este nici o surpriză pentru nimeni faptul că românii infractori și condamnați au invadat Londra în ultimii ani. Mai exact, în ultimii 7 ani, potrivit unor date obținute de RFI de la Asociația Comisarilor Șefi de Poliție (NPCC).

Conform datelor obţinute de RFI, cetăţenii români sunt, pentru al şaptelea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai numeroşi infractori străini condamnaţi în Londra şi pe locul al doilea, după polonezi, la nivelul întregului Regat Unit.   

Datele obţinute de RFI de la Asociaţia Comisarilor Şefi de Poliţie (NPCC) arată că românii au comis 1.441 de infracţiuni în Londra, în 2021, din totalul celor 5.685 de infracţiuni înregistrate. Sunt urmaţi de polonezi, irlandezi, lituanieni şi italieni, scrie Adevărul. 

Din totalul de 5.685 de infracțiuni comise de cetățenii statelor membre în 2021 și condamnate de instanțele de judecată din Londra, cetățenii români au comis 1.441, fiind urmați de polonezi – 1.318, irlandezi – 535, lituanieni – 496 și italieni – 340.

Pe ansamblul Regatului Unit, cetățenii celor 27 de state membre UE au comis 24.172 de infracțiuni condamnate de instanțele penale, cu polonezii în continuare pe locul 1 cu 6.179, românii urcând pe 2 (de pe 3 în 2020) cu 5.120, în timp ce irlandezii cad de pe 2 pe 3, cu 3.526.

Polonezii sunt cei mai numeroși infractori din Marea Britanie

Aceste date reprezintă delicte condamnate de justiție, dar numărul lor este mai mic decât numărul arestaților, dintre care doar o parte sunt trimiși în judecată (unii dintre aceștia fiind achitați), iar restul fiind fie scoși din cauză, fie primind avertismente de poliție, fie cercetați în continuare.

Potrivit estimărilor Oficiului Național de Statistică, cei mai numeroși cetățeni străini din Regatul Unit, în anul 2021, au fost polonezii – 696.000, urmați de cetățeni ai Indiei și Republicii Irlanda – câte 370.000 și Italia și România – câte 342.000.

Datele reprezintă delicte condamnate de justiţie, dar numărul lor este mai mic decât numărul arestaţilor dintre care doar o parte sunt trimişi în judecată.   P

potrivit estimărilor Oficiului Naţional de Statistică cei mai numeroşi cetăţeni străini din Regatul Unit în anul încheiat la 30 iunie 2021 au fost polonezii – 696.000, urmaţi de cetăţeni ai Indiei şi Republicii Irlanda – câte 370.000 şi Italia şi România – câte 342.000. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net