Înjunghiat de soție pentru că i-a luat apărarea fiului. Tată a şapte copii, bărbatul a fost atacat în timp ce dormea

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost atacat în timp ce dormea  FOTO: botosaneanul.ro
Bărbatul a fost atacat în timp ce dormea FOTO: botosaneanul.ro

Un scandal într-o familie din Botoșani a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. Soția și-a înjunghiat bărbatul în timp ce acesta dormea, însă medicii au reușit să-i salveze viața. Acum, femeia este acuzată de tentativă de omor.

Tată a șapte copii, un bărbat de 44 de ani din comuna Curtești a fost la un pas de moarte, iar cea care i-ar fi provocat-o este chiar soția lui. Cunoscută de rude drept o femeie mai agresivă, aceasta și-a atacat propriul soț, în timp ce acesta dormea. Motivul este cel puțin bizar: bărbatul îi luase apărarea unuia dintre copii, care era bătut de mama lui.

Puțin a lipsit ca un conflict minor să se termine cu o tragedie. Bărbatul a fost înjunghiat de de două ori, una dintre dintre lovituri fiind în zona gâtului. Rănitul a fost preluat de o ambulanță și internat de urgență. Medicii spun că starea lui este stabilă, însă rănile i-au pus viața în pericol.

Atacat în somn

Rudele spun că toată cearta a început în momentul în care mama și-ar fi lovit unul dintre copii, iar bărbatul i-ar fi reproșat asta, apoi s-a dus la culcare, scrie botosaneanul.ro. Acesta a fost atacat în pat, după ce ațipise, susțin procurorii.

Imediat a sunat la 112 și, de teama unui nou atac, a așteptat ambulanța în casa mamei sale, care locuiește în apropiere. “M-am trezit cu el și a strigat: Mămică! M-a tăiat! Atât mi-a spus că ea l-a lovit pe băiețelul mai mic și i-a curs sânge din nas”, spune mama victimei.

Agresoarea, internată la Psihiatrie  

Cei doi soți sunt căsătoriți de 22 de ani și au împreună șapte copii. Doar patru dintre ei, minori, locuiesc în casa părintească, iar aseară dormeau într-o altă cameră. Apropiații spun că femeia era adesea agresivă, chiar și cu rudele. Nu primea pe nimeni în gospodăria ei.  

Femeia a fost internată la Psihiatrie, iar cercetările sunt continuate pentru tentativă de omor. Cei patru copii minori, cu vârsta între 5 și 12 ani au rămas, deocamdată, în grija bunicii paterne, urmând ca cei de la Asistența Socială să întocmească un raport, în funcție de care se va stabili dacă vor rămâne mai departe în grija rudelor sau vor avea nevoie de altă măsură de protecție. 

Citește și: 

O femeie din Timişoara şi-a atacat soţul cu un cuţit pentru că acesta nu a votat la referendum

O româncă şi-a ucis singură soţul mafiot. Iniţial, anchetatorii au arestat-o doar penru complicitate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net