Înmormântare deturnată de polițiști în Argeș! Familia a încercat să ascundă faptul că femeia moartă s-a spânzurat

Ultima actualizare:

    Trupul femeii a fost dus la Serviciul Medicină Legală Foto: adevarul.ro
Trupul femeii a fost dus la Serviciul Medicină Legală Foto: adevarul.ro

Imaginația unor argeșeni a întrecut orice limită! Au decis să ascundă faptul că femeia din sicriu se spânzurase pentru a beneficia de o înmormântare creștinească. Cum? Au înfășurat gâtul decedatei cu o năframă și au început ceremonia.

Ceremonia a avut loc la începutul acestei săptămâni, în localitatea argeşeană Pietroşani, scrie adevarul.ro. Mai întâi, slujba de înmormântare a atras atenţia poliţiştilor prin numărul mare de participanţi. Ulterior, a ieşit la iveală şi grozăvia: femeia nu murise de boală, aşa cum susţinea familia, ci în ştreang. 

Preotul a suspectat năframa din jurul gâtului decedatei 

Cel care și-a dat seama că ceva nu este în regulă a fost preotul. Acestuia i s-a părut ciudat faptul că femeia avea gâtul înfășurat cu o năframă și le-a spus oamenilor legii suspiciunea sa, cum că decesul nu ar fi survenit în urma unei boli, așa cum susținea familia.

Oamenii legii prezenți la fața locului au sesizat mai întâi numărul mare de oameni adunați pentru a o conduce pe ultimul drum pe răposata în vârstă de 73 de ani și i-a sancționat conform legii. ”Din verificările preliminare, poliţiştiii au constatat că membrii familiei făcuseră toate pregătirile pentru înhumare, fără a sesiza autorităţile, deşi decesul ar fi survenit prin spânzurare. Totodată, ascunzând cauza reală a decesului, membrii familiei ar fi efectuat demersuri pentru a obţine în mod ilicit actul constatator al decesului”, precizează IPJ Argeş. 

Cadavrul a fost dus la Serviciul Medicină Legală 

Astfel, persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Curtea de Argeş, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei. Verificările au fost preluate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Totodată, poliţiştii cercetează și modul în care au fost eliberate documentele constatatoare de deces. 

Citește și: 

Fata de 15 ani găsită spânzurată în Vâlcea fusese violată de tată?

Tânără, frumoasă și bogată s-a spânzurat la 32 de ani. Urma să se căsătorească

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net