Întâlnire de gradul zero între soț și amant. Altercația s-a încheiat la sediul poliției

În noaptea de vineri spre sâmbără, un bărbat din Vâlcea a fost snopit în bătaie de soţul amantei, după ce femeia a făcut accident, iar cel înşelat a ajuns la faţa locului înaintea Poliţiei. Şocantul eveniment, care a amuzat până şi poliţiştii şi salvatorii, s-a întâmplat în zona satului Izvoru Rece din comuna vâlceană Vaideeni.

Accidentul a avut  loc la intrare în  comuna Vaideeni
Accidentul a avut loc la intrare în comuna Vaideeni

Iubăreţul se pregătea să petreacă cu femeia căsătorită şi goneau pe şosea în maşina condusă de aceasta. Terorizată că este urmărită sau cine ştie din ce motiv, şoferiţa a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.

Cei doi au fost răniţi, dar nu grav, însă nu au avut timp să se bucure căci cineva i-a văzut şi l-a anunţat pe soţul încornorat, care a ajuns repede la faţa locului. Acesta a reacţionat violent când i-a văzut şi l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe amant, l-a filmat şi fotografiat în timp ce acesta era la pământ, plin de sânge.

Citești: Și fetele cuminți pot ajunge prostituate. Metoda loverboy continuă să funcționeze în România 

Şoferiţa de 34 de ani a fost testată cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost 0. Poliţiştii au deschis două dosare penale: şoferiţei pentru vătămare corporală din culpă şi soţului acesteia pentru loviri şi alte violenţe.

4 femei păcălite cu metoda «lover boy» 

Metoda „lover boy”, prin care un tip din Galaţi a făcut mai multe fete să se îndrăgostească de el şi să se prostitueze, nu este nouă, dar, potrivit anchetatorilor, este o premieră perioada îndelungată în care suspectul le-a păcălit pe fete.

Bărbatul, de 31 de ani, a fost deja reţinut în urma unor percheziţii efectuate recent de poliţişti şi procurori în judeţele Galaţi şi Ilfov. Aici, erau mai multe adrese pe care le folosea frecvent suspectul pentru a păcăli femeile cu stilul său de viaţă. În locaţiile respective, poliţiştii şi procurorii au găsit şi ridicat aproape 15.000 de euro, 12.300 de franci elveţieni şi 5.000 de lei.

Vezi și: Povestea unei românce din Italia. La ce orori a fost supusă

„Fetele au fost duse în ţări precum Austria, Anglia, Elveţia şi Germania. Odată ajunşi în locaţiile din ţările mai sus menţionate, prin recurgerea la acte de constrângere morală sau/şi fizică, (nr. suspectul) le-ar fi determinat să practice prostituţia şi să-i remită integral sumele de bani obţinute într-o astfel de modalitate, estimate la peste 220.000 de euro”, menţionează poliţiştii gălăţeni. În urma cercetărilor şi a percheziţiilor, gălăţeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de trafic de persoane.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net