Interlopul Belgian Tănase a umilit justiţia din România

14 septembrie 2016
image
Interlopul, într-o imagine din 2014, când se afla, bine mersi, în străinătate

Ru┼čine! Un interlop din clanul ┼úig─ânesc T─ânase din Ia┼či, urm─ârit interna┼úional timp de 9 ani, s-a ├«ntors ├«n Rom├ónia, cu cursa de Paris, imediat dup─â ce condamnarea s-a prescris. Venirea ├«n ┼úar─â a lui Belgian T─ânase a fost transmis─â ├«n direct, f─âr─â ca poli┼úi┼čtii s─â se poat─â atinge m─âcar cu un deget de infractor.

Situa┼úie umilitoare pentru autorit─â┼úile ie┼čene, dup─â ce unul dintre cei mai c─âuta┼úi interlopi din Rom├ónia, dat ├«n urm─ârire interna┼úional─â timp de nou─â ani, s-a ├«ntors ├«n ┼úar─â cu avionul. Mai mult, rudele sale au transmis live, pe Facebook, ├«ntoarcerea lui Belgian T─ânase. El a avut curajul de a se ├«ntoarce la familie pentru c─â, ├«n urm─â cu doar c├óteva zile, pedeapsa pentru care era c─âutat ├«nc─â din 2007 s-a prescris. Cazul Belgian ridic─â mari semne de ├«ntrebare cu privire la eforturile f─âcute de autorit─â┼úile rom├óne de a-l identifica ┼či de a-l aduce ├«n ┼úar─â pe interlop.

"Vine regele acas─â"

Belgian T─ânase e fratele cunoscutului interlop Cosmos T─ânase, liderul clanului, ├«n prezent la ├«nchisoare, dup─â ce a fost condamnat la aproape zece ani pentru trafic de droguri. Belgian a fost condamnat definitiv, ├«n iunie 2007, la patru ani de ├«nchisoare, pentru conducere f─âr─â permis ┼či refuz de prelevare de probe biologice. Interlopul a fost condamnat cu executare ├«ntruc├ót nu se afla la prima fapt─â, fiind acuzat ┼či de alte infrac┼úiuni rutiere. ├Änainte de a fi ├«nchis, Belgian T─ânase a disp─ârut din ┼úar─â. Se ├«nt├ómpla tot ├«n 2007, iar autorit─â┼úile rom├óne l-au dat ├«n urm─ârire general─â pe interlop.

La finalul lunii iunie, condamnarea lui Belgian T─ânase a ├«ndeplinit termenul de prescrip┼úie. Conform Codului Penal, pedepsele sub zece ani de prescriu la cinci ani, plus durata condamn─ârii. Prin urmare, judec─âtorii au anulat toate formele de executare emise pe numele interlopului, iar Belgian a r─âsuflat u┼čurat!

image
Într-un filmuleţ postat pe Facebook de fiul său, Belgian Tănase le arată autorităţilor române degetul mijlociu

Anderson T─ânase, fiul interlopului, ┼či-a anun┼úat prietenii ┼či rudele de pe Facebook c─â ÔÇ×vine regele acas─âÔÇŁ. Dup─â ce Belgian a ajuns la Ia┼či, cu cursa de Paris, interlopul a ap─ârut ┼či ├«ntr-o transmisiune live pe Facebook. ├Än respectivul filmule┼ú, o rud─â spune c─â trebuie s─â vad─â toat─â ┼úar─â cum T─ânase s-a ├«ntors acas─â, iar fugarul arat─â ostentativ degetul mijlociu.Iubita lui Belgian a murit ├«n urma unei opera┼úii de m─ârire a s├ónilor

image
Mariana Ciubotaru, tânara decedată la 29 de ani

Interlopul Belgian T─ânase a fost concubinul tinerei de 29 de ani care, ├«n februarie 2013, a murit ├«n urma unei opera┼úii de corectare a s├ónilor. Mam─â a ┼čase copii, ea a dorit s─â-┼či refac─â bustul. Interven┼úia chirurgical─â a fost realizat─â la un cabinet privat din Ia┼či. Mariana Ciubotaru a decedat la scurt timp dup─â opera┼úie, iar procurorii ie┼čeni au demarat o anchet─â, ├«nchis─â ├«ntre timp. Potrivit legi┼čtilor, t├ón─âra a murit din cauza unei tromboembolii pulmonare (n.r. - blocarea unei artere pulmonare, care duce la sc─âderea nivelului de oxigen).

Cite┼čte articolul complet pe adevarul.ro!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg