├ÄPS Teodosie: ÔÇ×Boala aceasta de acum nu e o fic╚Ťiune!ÔÇŁ Ce spune despre COVID

├Än ceasul al doisprezecelea, ├ÄPS Teodosie a trimis un mesaj de aten╚Ťionare pentru enoria╚Öii care ├«nc─â nu cred ├«n existen╚Ťa virusului COVID-19.

image
├ÄPS Teodosie, mesaj de aten╚Ťionare pentru enoria╚Öii care ├«nc─â nu cred ├«n COVID Foto: Agerpres

Dup─â ce luni de zile la r├ónd, ├Änalt Prea Sfin╚Ťitul Teodosie nu se ar─âta ├«nduplecat ╚Öi le transmitea mesaje de ne├«ncredere enoria╚Öilor cu privire la boal─â, acum pare s─â cread─â ├«n existen╚Ťa coronaviruslui, chiar dac─â alege s─â nu ├«i pronun╚Ťe numele.

├ÄPS Teodosie: ÔÇ×Boala aceasta de acum nu e o fic╚Ťiune, e o realitateÔÇŁ

Invitat ├«n cadrul unei emisiuni la Radio Dobrogea, ├ÄPS Teodosie a vorbit despre cazul unui t├ón─âr care a murit dup─â ce s-a infectat cu COVID. Astfel, Arhiepiscopul Tomisului le-a transmis celor care nu cred ├«n virus c─â se pot infecta la fel de bine, chiar dac─â ei nu cred ├«n existen╚Ťa lui.

ÔÇ×A murit un t├ón─âr care are parastas de 40 de zile de boala aceasta de acum, pentru c─â boala nu este o fic╚Ťiune, este o realitate. ╚Üin s─â precizez, pentru c─â mul╚Ťi spun ┬źNu cred ├«n boal─â┬╗. Dar nici nu trebuie s─â crezi ├«n boal─â. Boala vine f─âr─â s─â crezi ├«n ea. Nu trebuie s─â crezi ca s─â vin─âÔÇŁ, a spus acesta, aleg├ónd s─â nu numeasc─â boala.

Astfel, ├ÄPS Teodosie a ales s─â fac─â un pas ├«n spate ├«n fa╚Ťa pandemiei ╚Öi s─â ├«╚Öi sf─âtuiasc─â enoria╚Öii s─â ia ├«n serios virusul ╚Öi vremurile grele ├«n care ne afl─âm. 

├ÄPS Teodosie, declara╚Ťii controversate ├«n leg─âtur─â cu vaccinul anti-COVID

Nu cu mult timp ├«n urm─â ├«ns─â, Arhiepiscopul Tomisului f─âcea ni╚Öte declara╚Ťii controversate despre vaccinul ├«mpotriva COVID-19, afirm├ónd c─â nu ar exista ni┼čte prospecte precise ┼či o asumare a produc─âtorilor acestor vaccinuri. ├ÄPS a sus┼úinut c─â persoanele care au COVID ┼či se vaccineaz─â, mor.

ÔÇ×Nu putem spune c─â este pecetea, dar nu ┼čtim prea multe despre vaccin. De aceea, mul┼úi sunt ├«ndoielnici, nu putem s─â ├«i silim s─â nu fie ├«ndoielnici. Sigur c─â nu exist─â ni┼čte prospecte precise, nu exist─â o asumare a celor care pun acest vaccin.

Vaccinurile clasice pe care noi le-am f─âcut erau asumate, acesta este experimental, nu este asumat, a produs at├ótea neajunsuri. Pentru c─â este o obliga┼úie, tot ce este obligat nu este de la Dumnezeu, Dumnezeu nu oblig─â pe nimeniÔÇŁ, a declarat acesta.

├Änalt Prea Sfin┼úitul Teodosie a mai afirmat c─â oamenii au fost trimi┼či ├«n turm─â s─â se vaccineze, preciz├ónd c─â a v─âzut o mare imoralitate ├«n aceast─â m─âsur─â. 

Medicul Valeriu Gheorghi╚Ť─â a criticat atunci declara╚Ťiile lui ├ÄPS Teodsie, explic├ónd c─â acesta pun sub semnul ├«ndoielii vaccinurile anti-COVID ╚Öi sunt extrem de periculoase, ╚Öi, cei care le fac devin responsabili moral de moartea oamenilor.

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
vladimir draghia jpg
image
image
image
image
5 front bac toata clasa jpg
telefoane jpeg
social media 6557345 1280 jpg
regina elisabeta a II-a
soldati ucraina nato rusia jpg
289898121 323144353365295 687051346363203618 n jpg