Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat de lângă Timișoara. Cum au golit hoții seiful


    Sediul unei firme de curierat de lângă Timișoara a fost spartFoto: observatornews.ro
Sediul unei firme de curierat de lângă Timișoara a fost spartFoto: observatornews.ro

O firmă de curierat din Remetea Mare, o comună de lângă Timișoara, a fost jefuită în noaptea de 16-17 noiembrie, iar hoții au fugit cu o sumă mare de bani. Se pare că ar fi acționat la pont, din moment ce seiful a fost deschis cu cheia aflată într-un sertar.

Alarma s-a dat azi dimineață, în jur de ora 4.30, când primii angajați au ajuns la sediul firmei de curierat din comuna Remetea Mare. Imediat, polițiștii au împânzit zona și au  mai mulți criminaliști dar și ofiteri de la judiciar au mers imediat la fata locului.

Au deschis seiful cu cheia   

Primele verificari arată că hoții au intrat prin gardul ce delimitează sediul firmei și au forțat o ușă metalică de la intrarea în zona administrativă. Au ajuns la seif și l-au deschis cu o cheie lăsată într-un sertar. Cel mai probabil, au acționat la pont. 

Nu se stie cu exactitate prejudiciul, dar suma anunțată initial ca fiind sustrasă s-ar ridica la aproximativ 100.000 de euro, potrivit observatornews.ro. Polițiștii spun însă că valoarea ar putea fi mai mică, dar va fi stabilită după audierea celor care lucrează la contabilitate.  

Există înregistrări video    

Au fost ridicate înregistrările de pe camerele video din zonă, una dintre acestea fiind îndreptată exact spre ușa pe care au intrat hoții. Oamenii legii verifică dacă există un sistem de alarmă și mai ales dacă acesta este funcțional. Nu se știe numarul celor care au dat atacul.

„Cercetările au fost preluate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș, care efectuează verificări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a anunțat IPJ Timiș.

Citește și: 

Un milionar român din topul Forbes a rămas fără seif. I-a fost furat cu o trotinetă

Au vrut să fure un seif, dar s-au mulțumit cu bomboane, cafea și o sticlă de șampanie

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg