Jaf spectaculos într-un magazin de bijuterii din Iași! Ce a făcut hoțul după ce a fugit de la fața locului

image
Foto: shutterstock

Un individ care a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din zona Gării Iași, apoi a smuls telefonul unei tinere aflată pe stradă a ajuns în mâinile polițiștilor la câteva minute după comiterea faptelor.

Inițial, bărbatul a intrat în magazinul cu bijuterii, unde i-a cerut vânzătoarei să-i dea toți banii, cu prețul de a fi lăsată în pace. Femeia nu s-a pierdut cu firea și i-a pulverizat un jet de spray lacrimogen în față și activat alarma. Hoțul a ieșit imediat din magazin și a rupt-o la fugă, scrie bzi.ro.

Fiind pus pe rele, individul nu s-a lăsat după acest eșec. După ce a plecat din magazin, i-a smuls unei tinere telefonul din mână, tot în aceeași zonă.

A revenit în magazinul de bijuterii și s-a autodenunțat  

Polițiștii au ajuns imediat la magazinul de bijuterii și au început să facă verificări. În timp ce discutau cu vânzătoarea, s-au trezit chiar cu autorul la ușă. Bărbatul care cu puțin timp înainte a încercat să dea lovitura chiar în acel magazin, a intrat și le-a spus cu nonșalanță polițiștilor că el a vrut să fure, dar nu a luat nimic. Ulterior, individul le-a povestit oamenilor legii și despre telefonul sustras.

Polițiștii l-au identificat pe autor în persoana lui Bogdan Stoican, din localitatea Mironeasa, un tânăr care nu este străin de problemele cu legea.  

În trecut, el a fost condamnat pentru mai multe fapte și a stat închis inclusiv la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, asta pentru că ar avea ceva probleme de natură psihică.

Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a fost internat la o unitate medicală, unde va fi expertizat, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când a comis cele două fapte.

Citește și: 

Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat de lângă Timișoara. Cum au golit hoții seiful

VIDEO Jaf la o bancă din Brăila. Un bărbat a furat câteva mii de euro

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
Vladimir ZelenskI FOTO SHUTTERSTOCK
adolescenti foto shutterstock
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg