Judecătorii au decis! Sociologul Alfred Bulai va sta 30 de zile în spatele gratiilor. Decizia nu este definitivă

După o nouă audiere a lui Alfred Bulai, de joi dimineață, 5 septembrie, judecătorii au decis să emită pe numele lui mandat de arestare preventivă sub acuzațiile de agresiune sexuală și infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual. Sociologul va sta 30 de zile după gratii!

Alfred Bulai va sta 30 de zile după gratii / foto: arhiva Click!
Alfred Bulai va sta 30 de zile după gratii / foto: arhiva Click!

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, a fost inculpat pentru mai multe agresiuni de natură sexuală, inclusiv atingeri cu tentă sexuală şi încercarea de a săruta cu forţa studente. Instanța a decis, după aproape 8 ore de deliberări, să-l trimită după gratii pentru 30 de zile! Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Alfred Bulai a fost arestat preventiv 30 de zile

Procurorii din cadrul acestui parchet au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un fost profesor universitar din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală şi două infracţiuni de folosirea abuzivă în scop sexual a funcţiei", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ancheta procurorilor vizează fapte recente, care s-ar fi petrecut între decembrie 2023 și mai 2024. Pe numele profesorului au fost înregistrate până acum 20 de plângeri de la tot atâtea studente sau foste studente. De altfel, una dintre victime, pentru care calvarul a început pe 4 iulie 2022, a mărturisit în detaliu cum a fost agresată și hărțuită de Alfred Bulai.

Prin exercitarea de presiuni psihice, umilirea și  prin impunerea unei anume conduite privind viața sa sexuală, profitând totodată de poziția de autoritate decurgând din relația cadru didactic – student, a constrâns-o moral pe persoana vătămată să suporte un act de natură sexuală prin aceea că a determinat-o să se dezbrace de tricou, în vederea obținerii satisfacției sexuale”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.  

Între timp, fostul profesor Alfred Bulai a dat în judecată SNSPA, după ce i-a fost desfăcut contractul de muncă, a declarat decanul Facultății de Științe Politice, Cristian Pîrvulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net