Cine este Ligia Deca, noul ministru al Educației

Ligia Deca este noul ministru al Educației. Decretul a fost deja semnat de către Klaus Iohannis, iar ea a depus jurământul în cursul zilei de 3 octombrie la Palatul Cotroceni. 

Ligia Deca este noul ministru al Educației
Ligia Deca este noul ministru al Educației

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care numește o numește în funcția de ministru al Educației pe Ligia Deca. Ligia Deca a fost votată de Biroul Politic Național al PNL pentru funcția de ministru al Educației, în ședința din data de 3 octombrie 2022. 

Ligia Deca a ocupat anterior mai multe funcții, cea mai importantă fiind una de consilier prezidențial în departamentul Educație și Cercetare. Ligia Deca a fost numită Consilier de stat la data de 29 iunie 2015, iar la data de 23 decembrie 2019, a fost numită în funcție de Consilier Prezidențial.

Citește și: Sorin Câmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației 

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 3 octombrie 2022, următoarele decrete:Decret prin care se eliberează doamna Ligia Deca din funcția de consilier prezidențial; Decret prin care se numește în funcția de membru al Guvernului doamna Ligia Deca, ministrul educației” , se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Cine este Ligia Deca și cum arată CV-ul noului ministru al Educației puteți citi pe Adevărul. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net