Cine este Ligia Deca, noul ministru al Educației

Ligia Deca este noul ministru al Educației. Decretul a fost deja semnat de către Klaus Iohannis, iar ea a depus jurământul în cursul zilei de 3 octombrie la Palatul Cotroceni. 

Ligia Deca este noul ministru al Educației
Ligia Deca este noul ministru al Educației

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care numește o numește în funcția de ministru al Educației pe Ligia Deca. Ligia Deca a fost votată de Biroul Politic Național al PNL pentru funcția de ministru al Educației, în ședința din data de 3 octombrie 2022. 

Ligia Deca a ocupat anterior mai multe funcții, cea mai importantă fiind una de consilier prezidențial în departamentul Educație și Cercetare. Ligia Deca a fost numită Consilier de stat la data de 29 iunie 2015, iar la data de 23 decembrie 2019, a fost numită în funcție de Consilier Prezidențial.

Citește și: Sorin Câmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației 

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 3 octombrie 2022, următoarele decrete:Decret prin care se eliberează doamna Ligia Deca din funcția de consilier prezidențial; Decret prin care se numește în funcția de membru al Guvernului doamna Ligia Deca, ministrul educației” , se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Cine este Ligia Deca și cum arată CV-ul noului ministru al Educației puteți citi pe Adevărul. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png