Cum s-a fotografiat Iohannis cu Biden la New York! Primele Doamne s-au întrecut în ținute!

Ultima actualizare:

Președintele României, Klaus Iohannis, a o postat o fotografie, în care apare surprins, alături de soția sa, în prezența cuplului prezidențial american, Joe și Jill Biden.

Vizită la nivel înalt, în SUA

Zâmbitori și binedispuși, Klaus și Carmen Iohannis par să strălucească în prezența cuplului prezidențial american. Klaus Iohannis este îmbrăcat cu același model de costum, etalat, prin mai toate deplasările oficiale, în timp ce soția sa, Carmen, a optat pentru o rochie albă, fără mâneci, care îi etalează corpul tonifiat.

Vezi și: Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite” , este mesajul însoțit de fotografia în care apare Klaus Iohannis alături de soția sa, Joe Biden și Prima Doamnă a SUA.

În ciuda mesajelor de felicitări transmise, în mediul virtual, unii români, alimentați de tensiunile de acasă, privind costurile majorate ale vieții sau nemulțumiți de regimul vizelor din SUA, s-au arătat revoltați.

Citește și: Cătălin Botezatu a analizat ținutele de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a! Carmen Iohannis a gafat

Așa, și? Tot cu vize mergem în America? Sopteste-i repede la ureche că așteptăm de 30 de ani (după ce le-am făcut toate voile)să cadă blocada vizelor pentru noi! Nu țin minte, oricum, dar măcar ai încercat?” , este unul dintre comentarii.

Felicitări! Apropo, dacă nu știați, în tară, parlamentarii își cresc singuri salariile după bunul plac . Vedeți sa nu vă speriați când va intra salariu” , a mai precizat un român. 

Citește continuarea articolului pe site-ul Adevărul - click AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net