Livratorul Glovo care a impresionat întreaga Românie. Și-a cărat copilul în brațe, cu tot cu geanta grea de la muncă

Sunt imaginile care au impresionat întreaga țară! Un livrator Glovo a fost surprins în timp ce ridica o comandă ținându-și și copilul în brațe. Imaginile au devenit rapid virale pe Internet, iar o mulțime de români au avut vorbe de laudă pentru acesta!

Imaginile au devenit virale pe Internet / foto: Facebook
Imaginile au devenit virale pe Internet / foto: Facebook

Mii de oameni au scris mesaje către Glovo, după ce imaginile cu tăticul care face livrări cu cel mic în brațe au devenit populare pe Internet. Postarea a fost făcută pe rețeaua de socializare TikTok, devenind virală și reușind să atragă aprecierea a nenumărați internauți. Românii au scris o mulțime de mesaje de laudă despre curierul din imagini!

„Aveţi un angajat care merită o mărire de salariu”, a scris un internaut impresionat de imaginile devenite virale. „Cunoaște cineva persoana? Vreau să îi fac un cadou frumos”, mai scrie altcineva. „Și eu îl duc cu mine la muncă”, mai spune o persoană, potrivit informațiilor de la a1.ro.

Cât câștigă un curier Glovo

Un alt curier Glovo a postat un videoclip pe TikTok, în care explică cât reușește, într-o zi aproape perfectă, să câștige din livrările sale. El a făcut calculul pentru o zi în care a muncit 11 ore, însă a menționat și faptul că un asemenea lucru este o anomalie, iar, în general, își alege mai puține ore pe zi.

„Haideți să vă arăt cât se câștigă la Glovo într-o zi bună! A trebuit să îmi dedic 11 ore și în 11 ore am lucrat efectiv 4 ore și jumătate, dar atenție, taxele sunt pe minim 8 ore. Așa a vrut Ciolacu. Am mai spus-o și o repet, contractele de muncă trebuie să fie pe minim 4 ore, demonstrând și pe propria răspundere unui inspector de la forțele de muncă.

Deci, tu muncești în jur de 4 ore pe zi, azi e o excepție că mi-am luat 11 ore. De regulă îmi iau mult mai puțin, adică 8-9 ore, deci nu se lucrează chiar 11 ore. Acum vă arăt cât am făcut cu toate taxele și cheltuielile. În aplicație am făcut 236 de lei, asta e o zi bună”, explica curierul pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net