Locomotiva unui tren a luat foc în comuna Brazi. Transporta îngrășăminte chimice

Un incendiu s-a produs la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu azotat de amoniu, între localităţile prahovene Brazi şi Crivina. Trenurile care circulă pe Valea Prahovei între Braşov şi Bucureşti sunt blocate pe traseu.

image
O locomotivă care transporta îngrășăminte chimice a luat foc. Sursă foto: ISU Prahova

ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot şi o ambulanţă SMURD. Nu există informații despre existența victimelor sau despre numărul acestora. 

Locomotiva incendiată a fost decuplată de restul vagoanelor de către mecanic, astfel că nu mai există pericol de explozie, a precizat reprezentantul ISU Prahova, în cadrul unei declarații oferite pentru Agerpres. 

  „Compania Naţională CFRSA informează că traficul feroviar este temporar oprit pe raza SRCF Bucureşti între Crivina şi Brazi, din cauza unui incendiu produs la locomotiva DA a trenului 56300 GFR. Echipele de intervenţie CFR şi organele ISU se află la faţa locului şi intervin pentru stingerea incendiului, locomotiva fiind decuplată de la tren. Trenul circula pe firul I, iar la cererea ISU s-a interzis circulaţia si pe firul II. Precizăm că este afectată circulaţia a 4 trenuri de călători (1635, 5021, 1636 şi 11634), care staţionează în gările adiacente, până la redeschiderea circulaţiei”, a fost anunțul făcut de către Căile Ferate Române. 

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
militar pedofil jpeg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Barajul Mihăileni  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta