Locomotiva unui tren a luat foc în comuna Brazi. Transporta îngrășăminte chimice

Un incendiu s-a produs la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu azotat de amoniu, între localităţile prahovene Brazi şi Crivina. Trenurile care circulă pe Valea Prahovei între Braşov şi Bucureşti sunt blocate pe traseu.

O locomotivă care transporta îngrășăminte chimice a luat foc. Sursă foto: ISU Prahova
O locomotivă care transporta îngrășăminte chimice a luat foc. Sursă foto: ISU Prahova

ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu azot şi o ambulanţă SMURD. Nu există informații despre existența victimelor sau despre numărul acestora. 

Locomotiva incendiată a fost decuplată de restul vagoanelor de către mecanic, astfel că nu mai există pericol de explozie, a precizat reprezentantul ISU Prahova, în cadrul unei declarații oferite pentru Agerpres. 

  „Compania Naţională CFRSA informează că traficul feroviar este temporar oprit pe raza SRCF Bucureşti între Crivina şi Brazi, din cauza unui incendiu produs la locomotiva DA a trenului 56300 GFR. Echipele de intervenţie CFR şi organele ISU se află la faţa locului şi intervin pentru stingerea incendiului, locomotiva fiind decuplată de la tren. Trenul circula pe firul I, iar la cererea ISU s-a interzis circulaţia si pe firul II. Precizăm că este afectată circulaţia a 4 trenuri de călători (1635, 5021, 1636 şi 11634), care staţionează în gările adiacente, până la redeschiderea circulaţiei”, a fost anunțul făcut de către Căile Ferate Române. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net